Hi, wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Elke maand zal ik je door middel van foto’s die ik met mijn telefoon maak meenemen in mijn leven. Een kijkje achter de schermen en mijn manier om jou meer over mezelf te vertellen en hopelijk ook jou beter te leren kennen. Sinds 2018 ben ik fulltime content creator en hoofdredacteur van Healthy Wanderlust en daarnaast timmer ik hard aan de weg om als zelfliefde expert dagelijks anderen te kunnen inspireren en helpen om het beste voor zichzelf te willen en dit ook te creëren. Dit doe ik door onder andere mijn tips, kennis en persoonlijke ervaringen te delen (bijv. op Instagram), nieuwe #selflovetalk podcasts te delen en ik ben momenteel bezig met het ontwikkelen van een unieke zelfliefde methode. In het najaar van dit jaar verschijnt mijn eerste boek ‘Self Love Talk‘. Momenteel woon ik in Amsterdam samen met mijn vriend en twee lieve katten (al noem ik ze ook wel mijn ‘vriendinnetjes’) en doe ik naast werken natuurlijk nog voldoende andere lievelingsdingen. Kortom: genoeg om te vertellen en jou te laten zien! Lees je mee?


Mijn leven in foto’s: juli ’19

De maand begon met de woorden ‘schat, zullen we de werkdag gewoon naar zaterdag verplaatsen?’ en met het resultaat dat we op vrijdag lekker een dagje op het strand konden doorbrengen. Heerlijk geluncht bij Ubuntu (de falafel bowl) en vervolgens met wijntjes en koffie in de zon gezeten bij strandtent Far Out. Ik kan onwijs genieten van dit soort quality time momentjes samen.

De maand juli ’19 staat compleet in het teken van het ‘Self Love Talk’ boek. Begin van deze maand mocht ik het eindelijk aan jullie bekend maken via Instagram en de reacties en eerste reserveringen van het boek waren zó hartverwarmend. Het schrijven van dit boek: een no-nonsense gids over liefde voor jezelf en voor het creëren van een liefdevolle levensstijl is een project waar ik vol liefde aan werk. En dit doe ik op de meest fijne en inspirerende plekjes!

Alle deadlines van deze maand voor het boek zijn gehaald en ook bijna al het beeldmateriaal voor in het boek staat op de foto: het wordt zo mooi! Kan niet wachten om het boek in mijn handen te hebben én nog belangrijker natuurlijk: in jullie handen!

Wat eet ik op een dag? Elke ochtend start ik met mijn favoriete ontbijt: havermout met gebakken peertjes. Daarnaast vind ik het heerlijk om bowls gevuld met heerlijke vegetarische en gezonde ingrediënten klaar te maken. Zoals deze bowl met geroosterde kikkererwten, een gekookt eitje, sojabonen, gebakken vegetarische kipstukjes, zeewier, komkommer, sla en quinoa. Elke week bestel ik online mijn boodschappen en bepaal ik voor de hele week het weekmenu. Als mijn koelkast dan zo gevuld is ben ik helemaal gelukkig!

Elke week probeer ik tijd te maken om veel naar buiten te gaan en te wandelen. Om de drukte in je hoofd of de stress in je lijf te verminderen is het heel fijn om gedurende de (werk)dag kleine rustmomenten in te lassen, al is het maar voor 5 minuten. Zo doorbreek je de drukte en prikkels van de dag en kan je lichaam en brein hiervan herstellen. Dit deed ik deze maand onder andere zo: even een koffietje op het balkon, paar minuten naar een luisterboek luisteren en op zaterdag 29 juli besloten mijn vriend en ik spontaan meteen na het ontbijt te gaan wandelen door Amsterdam. Zo heerlijk en lekker rustig was het! Dit wil ik nu dus elke zaterdag doen 😉

Ook deze maand stonden er gezellige uitjes op de planning met mijn lievelingsmensen. De afgelopen jaren is er op het gebied van vriendschap best veel veranderd in mijn leven, maar ik knijp echt in mijn handjes met de mensen die dicht bij mij staan en breng het liefst veel tijd met hen door. Zo vierde we de verjaardag van mijn moeder en ging ik met mijn beste vriendinnetjes naar het Vunzige Deuntjes Festival in het Amsterdamse bos.

 

Verder vierde ik samen met mijn vriend en vriendengroep de verjaardag van een vriendin, bezochten we het food festival Trek in Amsterdam, ging ik met lieve vriendinnetjes lunchen in Muidenberg (daar at ik deze vet lekkere jackfruit curry wrap!) en genoten we van de zon aan het water.


Tot de volgende maand!

Vond je het leuk om dit te lezen? Laat het mij vooral weten!

Pin It on Pinterest

Share This