Hi, leuk dat je op dit artikel geklikt hebt! Ik neem je graag mee in mijn leven en geef je daarmee een kijkje achter de schermen. Hier kan je lezen en zien wat ik vorige maand heb gedaan. In deze ‘mijn leven in foto’s’ zie je onder andere hoe ik het 4 jaar samen zijn met mijn grote liefde vierde, hoe ik ging lunchen met Charlotte Labee en we ontdekte dat we uren kunnen kletsen over een gedeelde passie en wat ik deze maand in mijn vrije tijd deed. Deze maand stond ook in het teken van veel werk rondom het boek (hij gaat bijna naar de drukker!) en het werken aan een nieuw speciaal project, dit heeft te maken met de pre-order van het boek! Lees je mee?


MIJN LEVEN IN FOTO’S: AUGUSTUS ’19

Deze maand begon met een rustig weekend. Terwijl Amsterdam druk was met feestende mensen tijdens de Pride reden wij de mensenmassa langs de Amstel voorbij om juist de rust op te zoeken. Mijn vriend en ik hadden allebei een ontzettend drukke week achter de rug en we hadden behoefte aan quality time. We besloten koffie te drinken en lekker te lunchen bij Anne & Max. In de avond moesten we de drukte van de Pride toch even trotseren om zo de pathé te bereiken: eindelijk gingen we naar The Lion King – ik vond het geweldig! Heb jij hem al gezien?

Deze maand kon ik de mijlpaal van 4 jaar samen zijn met mijn vriend aftikken! Daar moest natuurlijk wel op geproost worden en dat deden we met rode wijntjes tijdens een etentje bij Golden Temple. We besloten onze plannen last minute te wijzigen om in plaats van sushi te eten lekker vegan en vegetarisch te eten bij dit kleurrijke tentje en dat was een super goede keuze. Tip: mocht je hier ook gaan eten, bestel de gerechten die je kan delen, zo kan je alles proeven!

Na afloop besloten we nog over de grachten van Amsterdam te wandelen, want het was perfect zomers weer en om nog een wijntje in een leuk barretje te doen om de avond goed af te sluiten. Op naar nog veel meer mooie jaren samen!

Mijn leven in foto's + wat eet ik op een dag #2 | augustus '19

Samen met mijn beste vriendinnetje nam ik plaats bij Noorderlicht in Bergen aan Zee voor een paar zeer warme uurtjes aan het strand, om vervolgens haar vriend te gaan aanmoedigen die moest spelen op een festival in Bergen. Na afloop stonden we even te dromen over hoe fijn het zou zijn om midden in dit mooie weiland te wonen. Kan je het je voorstellen? Zo’n prachtige zonsondergang zien vanuit je tuin. We blijven nog even verder dromen 😉

Ik bracht deze maand ook ontzettend veel uur achter mijn laptop door om alle laatste loodjes voor het boek af te ronden. Het wordt zo mooi! Ik kan niet wachten om het eindresultaat te zien en… schrijf je vooral in voor de nieuwsbrief zodat ik je op de hoogte kan houden van de unieke pre-order actie. Ik beloof het je: dat wordt een hele goede actie! Ter afwisseling nodigde ik mijn familie uit om gezellig te komen eten en ging ik lekker lunchen met Charlotte Labee waarmee ik uren kan kletsen. Beluister hier de podcast die we samen op hebben genomen om het brein.

Afgelopen weekend (weet je nog: die dagen waarom het zó warm was) bracht ik na een aantal uurtjes werken – en heel tevreden te zijn met alle stappen die ik kon maken – lekker in het park door met mijn vriend. We besloten langs te Action te rijden om een air lounger aan te schaffen en konden hier heerlijk op chillen. Al de hele week keek ik uit naar het moment waarop ik in de British Vogue kon duiken. In deze editie staan allerlei artikelen in over vrouwen/mensenrechten, het volgen van je passie, mijn favoriete auteur Brené Brown kwam aan het woord en ook staat er een mooi stuk in door Dr. Jane Goodall in over klimaatverandering. Een prachtig gedicht van Matt Haig wil ik nog met je delen.

Deze maand zal ik onder andere de cover van mijn boek ‘Self Love Talk’ delen (als eerst via de nieuwsbrief!), staat er een vakantie in eigen land gepland en een nachtje weg naar Maastricht. Er staan ook een aantal leuke evenementen in de agenda waar ik jullie mee naar toe zal nemen. Stay tuned!


Wat deed jij zoal in de maand augustus?

Liefs, Merel

Geen van de bovenstaande foto’s mag zonder mijn toestemming worden gebruikt.

Pin It on Pinterest

Share This