Wauw, kan iemand mij even knijpen? Ik weet niet hoe het met jou zit, maar voor mij is het afgelopen jaar voorbij gevlogen. Gevalletje drie keer knipperen en opeens is het bijna 29 oktober. Een dag waar ik zowel bewust als geheel onbewust het hele jaar naartoe heb geleefd. De dag waarop ik voor het eerst mijn eigen boek in handen zal hebben en dat moment deel ik die dag met veel van jullie. Op 29 oktober ligt mijn boek Self Love Talk namelijk officieel in de winkels en valt ‘ie ook op de deurmat van iedereen die hem al besteld heeft in de pre-order. Wat deze dag nog spannender en onwijs bijzonder maakt is dat ik op dat moment op mijn eigen boeklancering zal staan. En dat besef ik mij nog niet helemaal, dus nogmaals: kan iemand mij even knijpen?


DROMEN EN DOORZETTINGSVERMOGEN

Dat is namelijk wel wat ik de afgelopen maanden nodig heb gehad. Vooral de afgelopen maand had ik daar een extra schepje van nodig, want hoe ge-wel-dig het ook is dat een van mijn grootste dromen op het moment uitkomt, zo zwaar kan het bouwen aan je dromen ook voelen. Afgelopen maand stond in het teken van de laatste loodjes. Volgens mij zeggen ze wel eens dat deze het zwaarst wegen he? 😉 Dat heb ik geweten, maar daar vertel ik jullie later meer over. Ik geef je nu, zoals afgesproken, een kijkje in mijn leven door middel van foto’s. Maakt niet uit dat ik zo’n drie weken te laat ben toch? Gelukkig!

De maand oktober was nog niet begonnen of ik merkte de eerste verschijnselen van een verkoudheid al. Helaas mochten de vele groene smoothies en golden milk niet preventief baten, want binnen een paar dagen had ik toch echt goed de griep te pakken. Combineer dit met een sterk willetje en hoge werkdruk en je hebt een gouden combinatie kan ik je vertellen. Luisteren naar je lichaam is zo belangrijk en mijn gezondheid zie ik als iets waar ik dagelijks dankbaar voor ben, maar voldoende rust nemen is soms toch lastig… Wie herkent dit? Echter is er bijna niks zo belangrijk als goed voor jezelf zorgen. Neem de rust doe je nodig hebt!

Heb je Self Love Talk de afgelopen tijd online en offline gespot? Zo staat er momenteel een groot interview in de Santé en werd het boek ook als tip gegeven in Foodies Magazine. Zo leuk om te zien!

De herfst is mijn favoriete seizoen van het jaar, ik vind het prachtig om de verschillende kleuren van de blaadjes te zien en heerlijk om de warmte binnen te zoeken. Ik vind de sfeer in huis heel erg belangrijk en dit seizoen kan ik ontzettend genieten van de kaarsjes aansteken en genieten van de gezelligheid in huis. Al moest er natuurlijk ook genoten worden van de buitenwereld 😉

Deze maand deed ik het een beetje rustig aan qua evenementen, maar wanneer Fairtrade Original je uitnodigt om koffie te komen drinken dan zeg je natuurlijk geen nee 😉 Altijd leuk om weer even met mijn lieve online collega’s bij te kletsen! Je kan trouwens ook weer verschillende nieuwe recepten op de website vinden, zoals deze lekkere falafel salade.


Ik hoop dat je het leuk vond om weer een kijkje te nemen in mijn leven door foto’s! Voor de volgende keer zal ik meer mijn best doen (lees: niet door de drukte vergeten om voldoende foto’s te maken..) én laat ik jullie meer zien van de boeklancering! Stay tuned babe en ik wens je een hele mooie dag toe. Liefs, Merel 

Pin It on Pinterest

Share This