HAPPY NEW YEAR LIEVE ALLEMAAL!Zijn jullie allemaal knallend het nieuwe jaar in gegaan? Ik kan maar niet geloven dat het alweer 2017 is. Alweer een nieuw jaar en alweer een jaar dat voorbij is gevlogen. Wat was 2016 een mooi jaar zeg! Een jaar gevuld met allemaal mooie momenten, veel liefde en geluk. Het jaar dat ik begon met Healthy Wanderlust en waar ik vandaag nog steeds zo blij van word. Het jaar 2017 zal op persoonlijk vlak en op bloggers vlak (dus voor Healthy Wanderlust) heel veel nieuwe dingen met zich mee brengen. Zal ik je hier eens wat meer over vertellen?


Oké, maar eerst nog even wat anders..

Lieve jij, ik wil je bij deze een heel mooi, gezond en gelukkig nieuw jaar toe wensen. Heb je een fijne jaarwisseling gehad? Ik ben altijd heel benieuwd hoe iedereen dit viert, met wie, waar en hoe. Persoonlijk ben ik heel eerlijk gezegd nooit zo fan van deze avond, ik vind het altijd namelijk weer eventjes slikken om een heel jaar achter mij te laten. Dat klinkt dan weer heel dramatisch dus vandaar dat ik het vanaf nu helemaal anders probeer aan te pakken. Like I already said, er zullen veel nieuwe dingen aankomen.

Terwijl de meeste van jullie waarschijnlijk nog brak op de bank liggen bij te komen van een lange nacht zit ik waarschijnlijk verstopt tussen de verhuisdozen, want het is zover: deze week gaan we SAMENWONEN! De spannende maanden van het verkopen van mijn huis zijn achter de rug en nu kan al het leuks beginnen, vanaf deze week woon ik eindelijk lekker samen met mijn lief. Wonen jullie toevallig ook al samen? Of lekker een huisje voor jezelf?

Waar ik nog meer heel erg naar uitkijk dit jaar? Onze GE-WEL-DIGE reis naar Japan & de Filipijnen in April. Yes yes yes, ik kan werkelijk niet wachten tot we hieraan kunnen beginnen. Ik heb hier trouwens al een artikel over geschreven, kunnen jullie even meegenieten met mijn voorpret!


NIEUWE CONTENT VAN HEALTHY WANDERLUST

Deze maand zal ik een aantal nieuwe aankondigingen doen van alle nieuwe content die ik voor Healthy Wanderlust in petto heb. Healthy Wanderlust is mijn passie en ik wil het liefst nog heel veel stappen in zetten om zo het bloggersleven verder te ontdekken. Daarnaast zal er op mijn blog meer ruimte komen voor alle inspirerende mensen die ik along the way heb mogen leren kennen en waarvan ik hoop dat ze ook jullie kunnen inspireren en motiveren.

Win, win, win. Yes, je leest het goed! Vanaf deze maand kan ik jullie nog vaker gelukkig maken met een hoop leuke goodies. Het heeft alles te maken met mijn favorite items of the moment en natuurlijk deel ik dit heel graag met jullie. Nog heel eventjes geduld, heel erg binnenkort verklap ik hier meer over.

Last but not least (for now), wat dachten jullie van gratis weekmenu’s die jullie vanaf deze maand kunnen downloaden op Healthy Wanderlust?! Je leest het goed. Gratis mini e-books waar je voor elke maand alle recepten kan vinden voor één hele week. Gezonde, verantwoorde en voedzame maaltijden die ik speciaal voor jou heb samengesteld.


Vertel, staan er voor jullie ook mooie dingen op de planning?

Volgen jullie Healthy Wanderlust al op Facebook? 
Gebruik #healthywanderlust als je één van mijn gerechten maakt, super leuk om te zien!

 

Liefs, Merel

 

Pin It on Pinterest

Share This