Kerst komt al best dicht bij he? Kom op, ik ben toch niet de enige die helemaal blij is dat Sinterklaas straks weer van de boot af stapt, pakjes in onze schoen stopt en we de kerstspullen alvast weer van zolder kunnen halen? Al ben ik waarschijnlijk wel één de weinige die hier vanaf het begin van de herfst al om zit te stuiteren. Je bent een ‘December-Mens’ of je bent ’t niet denk ik. Maar laten we niet op de zaken vooruit lopen, het is november.

In mijn vorige update schreef ik nog hoe spannend ik het vond dat mijn huisje toen net een paar dagen te koop stond, nou ik kan jullie nu al vertellen; mijn huis is verkocht! Het ging ontzettend snel en gelukkig verkoop ik mijn huis aan leuke mensen die er waarschijnlijk net zo blij er mee zijn als ik twee jaar geleden ook was. Het samenwonen komt dus steeds dichterbij!

Wat er deze maand op het programma staat voor Healthy Wanderlust? Wat dacht je van veel recepten waarbij ik los kan gaan met kaneel en koekkruiden?! Want deze geuren horen toch echt bij deze gezellige maanden. Het hoort bij Sinterklaas. Het hoort bij Kerst. Oké eerlijk is eerlijk. Kaneel hoort eigenlijk gewoon bij mijn leven. Kaneel op alles! Jullie kunnen onder andere een nieuwe Healthy Wanderlust Kitchen video verwachten waarin ik perfecte november muffins maak met als basis; one of my favorites.. Mr. Sweet Patato. Hebben jullie trouwens mijn laatste video gezien waarin ik jullie laat zien hoe je heerlijke brownies kan maken van avocado’s en zwarte bonen? Ik maak geen grapje, kijk zelf maar!

Misschien hebben jullie het al gemerkt, maar ik ben begonnen met het schrijven van columns voor Healthy Wanderlust. Schrijven is één van mijn grote passies (ook wel gewoon hobby’s!) en op deze manier kan ik dit nog meer kwijt. Naast een healthy and happy lifestyle gaan er natuurlijk ook nog veel meer dingen door mijn hoofd. Teveel soms. Altijd eigenlijk. En die deel ik ook graag met jullie, delen jullie die ook vooral met mij!! Gezellig juist.

Als laatste wil ik nog even zeggen dat ik merk dat Healthy Wanderlust steeds meer door jullie bekeken wordt en ik ook steeds vaker leuke reactie van jullie krijg. Dit vind ik natuurlijk alleen maar super leuk, so keep them coming guys!


Maar vertel, wat staat er deze maand voor jullie op de planning? 
Verheugen jullie je ook al zo op de gezelligheid deze maanden?

Pin It on Pinterest

Share This