Terwijl ik met mijn koffer in mijn ene hand (check!), mijn paspoort in mijn andere hand (check!) en mijn grote liefde aan mijn zij (check!) onderweg ben naar Schiphol wil ik jullie nog even een update geven van onze vakantie plannen en de planning van Healthy Wanderlust. No worries, we blijven gewoon lekker actief online!

Deze week eventjes geen Wander with Meer update (tuurlijk kan je de laatste update hier lezen!). 


DE SCHOONHEID VAN JAPAN

Over een paar uurtjes vliegen wij naar het veelbelovende Japan, hier zullen wij 1,5 week doorheen reizen. Waarbij we grote steden als Tokyo en Kyoto afwisselen met natuur en kleine dorpjes. Een compleet andere cultuur, anders eten (sushi–all-day-every-day), andere taal, andere mensen, andere gewoontes en tradities. Kortom we zullen ons omgeven in een compleet andere wereld. Ik stuiter nog net niet van enthousiasme, maar het scheelt niet veel!

DE MAGISCHE EILANDJES VAN DE FILIPIJNEN

Na deze trip stappen we opnieuw op het vliegtuig om na een paar uurtjes aan te komen in de Filipijnen.YAY! We zijn heel enthousiast over deze combinatie en zijn blij dat we in één vakantie twee geweldige locaties kunnen bezoeken. Vanaf El Nido zullen we vervolgens 3 dagen lang tussen eilandjes door varen, snorkelen, zonnen en slapen op onbewoonde eilandjes. Waarvan het laatste of heel romantisch onder de sterrenhemel zal zijn of verschrikkelijk door alle insecten en vreemde geluiden. We gaan maar uit van de 1ste optie! 😉 We zullen onze reis afsluiten door nog een aantal dagen ultiem lui te gaan genieten op het populaire eiland Boracay. We hebben hier veel goede verhalen over gehoord en de Pinterest foto’s beloven natuurlijk een hoop goeds.

BLIJF HEALTHY WANDERLUST VOLGEN!

Natuurlijk zal ik jullie via Instagram op de hoogte houden van onze avonturen zodat jullie een klein beetje kunnen meegenieten. En Healthy Wanderlust dan? Online zal het deze 3,5 helemaal niet stil zijn, om de dag verschijnt er gewoon een leuk artikel met een heleboel healthy and happy inspiratie voor jullie. Blijf dus vooral gezellig langskomen!

Vanaf 7 mei zal ik weer achter mijn laptopje in Amsterdam terug te vinden zijn en zal ik al mijn bevindingen natuurlijk ook in een aantal Travel artikelen met jullie delen. Wie weet hebben jullie hier voor het plannen van een volgende reis/vakantie wel wat aan.


Mochten jullie nog tips hebben voor deze mooie bestemmingen dan horen wij dit natuurlijk nog maar al te graag. Voor nu zeg ik: tot over een tijdje!

Volgen jullie Healthy Wanderlust al op Facebook?
Gebruik #healthywanderlust als je één van mijn gerechten maakt, super leuk om te zien!

 

 

Pin It on Pinterest

Share This