AAAAH.. Big announcement guys!

Waar ik al maanden naartoe werk is nu echt realiteit geworden. De website van mijn eigen bedrijf genaamd Simplici-Tea is LIVE! Vanaf NU zijn alle gezonde body en mindset thee blends te koop en ik hoop natuurlijk dat jij hier net zo enthousiast van wordt en dat ik JOU hier gelukkig mee kan maken. Natuurlijk wil ik je met alle liefde en veel enthousiasme iets meer vertellen over het verhaal achter Simplici-Tea en wat deze gezonde kruidenthee blends zo uniek maken. Pak er een heerlijke kop thee bij (binnenkort van jouw unieke BOOST blend?) en snuffel vooral ook even tussen de nieuwe blends door die vanaf NU te koop zijn. 


DE KRACHT ACHTER SIMPLICI-TEA

Simplici-Tea is een combinatie van een aantal van mijn passies in het leven. Jullie weten allemaal dat ik ontzettend veel waarde hecht aan gezond leven en ik daarnaast altijd opzoek ben naar verschillende manieren om zo gelukkig mogelijk te leven. Deze passie deel ik dagelijks door middel van Healthy Wanderlust met jullie én ik krijg zoveel inspiratie van JULLIE, elke dag weer. De dag dat het idee voor Simplici-Tea werd geboren was de dag dat ik de ‘golden milk’ kurkuma thee online zetten. Little did I know dat jullie hier ook ZO enthousiast van zouden worden. Er ontstond een enthousiast geborrel in mijn buik en het resultaat is nu zichtbaar: unieke gezonde kruiden thee blends voor lichaam en mindset. 

“Jouw manier om op de meest simpele manier nóg beter voor jezelf te zorgen. 
Simpelweg door het drinken van heerlijke thee!”

Toen ik aan het bouwen van Simplici-Tea begon had ik één doel sterk voor ogen. Dit moest een merk worden dat uniek, puur en eerlijk zou zijn. Ik wilde voor 100% kunnen zeggen dat ik alle vertrouwen had in de producten die ik zou verkopen en babes… ik kan jullie met voor 100% zeggen dat ik dat zeker doe! Ik zie dagelijks zoveel bedrijven die allemaal mooie praatjes beloven met als resultaat dat hun klanten keer op keer teleurgesteld worden, het draait enkel en alleen om geld. Simplici-Tea is ontstaan uit mijn passie voor gezond leven en uit een fascinatie voor de geneeskrachtige werking voor verschillende soorten kruiden. Plantpower!  Deze passie wil ik nóg meer met jullie delen en daarom hoop ik JOU vanaf nu blij te kunnen maken met één van de unieke thee blends. Zal ik je daar eens wat meer over vertellen? 

WAT, WIE, WAAR IS Simplici-Tea

Simplici-Tea is een uniek thee merk dat verschillende soorten gezonde thee blends aanbied die elk een geneeskrachtige werking heeft op lichaam en mindset. Niet alleen voor jou en mij, maar ook voor de kleinste om ons heen. Om ervoor te zorgen dat wij als volwassenen niet alleen gezonder gaan leven, maar ook onze kinderen. De acht unieke blends hebben een positief effect op de algehele gezondheid (zoals BOOST en GREEN POWER), helpen je door je maandelijkse cyclus heen (PERIOD), maar is er ook voor vrouwen in andere fases in hun leven zoals de overgang (MENO BLUES). Daarnaast zijn er twee krachtige blends waardoor je vol energie en positiviteit aan de dag begint (SHINE) of juist tot rust kan komen samen met CALM. Zoals ik al zei is Simplici-Tea niet alleen voor jou en mij, maar ook voor kinderen. Zo geniet je samen van een CALM momentje met je kind of laat je ze genieten van een VITAL kopje thee wat een perfecte natuurlijk manier is om ongezonde suikerhoudende drankjes mee te vervangen. 

A GOOD CUP OF TEA CAN SOLVE EVERYTHING. RIGHT?

Ik kan er natuurlijk niet heel veel woorden aan vuil maken, maar ik wil jullie vooral kennis laten maken met Simplici-Tea dusssss.. klik vooral even op de button hieronder zodat je alles met je eigen ogen kan zien. Laat je mij weten wat je van de website en de verschillende thee blends vindt? Ik ben ontzettend, ontzettend, ontzettend benieuwd naar jullie reacties! 

 

Oh en houd de website en Instagram van Simplicitea.eu in de gaten..
Er komen HELE leuke winacties aan!


Heb jij nu al een favoriete blend? I know I do!

Volgen jullie Healthy Wanderlust al op Facebook? 
Gebruik #healthywanderlust als je één van mijn gerechten maakt, super leuk om te zien!

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This