Stuur jij wel eens zomaar een kaartje aan iemand? Gewoon een lief berichtje om te vertellen hoeveel je van iemand houdt? Hou ouder ik wordt hoe belangrijk ik het vind dat de belangrijke mensen in mijn leven weten hoe erg ik hun waardeer en hoe gek ik op ze ben. Dat het niet vanzelfsprekend is dat mijn liefste mensen gezond en gelukkig zijn en dat ik heel veel fijne momenten met hun mag delen realiseer ik mij des te meer. Ook ben ik mij er bewust van dat deze mensen een grote reden zijn waarom ik op dit moment zo gelukkig ben met mijn leven, want dit leven deel ik met hun. Benieuwd waarom en hoe ik hun dit laat weten? Let’s write some postcards, the old fashion way!


POSTCARD WITH LOVE

Laatst kwam ik via Pinterest (bekijk mijn account!) op het idee om een aantal van deze mensen een kaartje te sturen zonder enige reden, gewoon zomaar en vooral zonder dat ze dit verwachten. Een verjaardags-, kerst- of geboortekaartje is natuurlijk ook heel leuk, maar het verrassingseffect is minder. En wat is er nou leuker dan verrast worden door de mensen die je lief hebt? Dat dacht ik ook! Daarom koos ik ervoor om mijn ouders en drie van mijn liefste vriendinnetjes uit om ze te verrassen met een kaartje, gewoon zomaar dus. Lees hieronder een klein beetje wat ik hun wilde vertellen en misschien inspireert jou dit om zelf wat op papier te zetten. 

LISANNE

“Jij bent al heel veel jaar één van mijn lievelingsmensen en hoeveel geluk heb ik dat ik jou nog steeds (na meer dan 15 jaar) mijn beste vriendinnetje mag noemen? “

OUDERS 

“Ik wilde jullie zomaar een kaartje sturen. Eigenlijk niet zomaar, maar vooral om jullie te vertellen hoeveel jullie voor mij betekenen. Dat is natuurlijk niet zomaar, want dat is mij ontzettend veel waard. Ik heb veel geluk met zulke lieve, begripvolle en liefdevolle ouders. What more can I ask for?

EVALIEN

“Hoe bijzonder is het dat wij onze long-distance-friendship nog steeds even goed (misschien zelfs wel beter!) is dan toen je gewoon nog bij mij in Amsterdam om de hoek woonde? Lieve vriendin, je bent echt een bijzonder mens en ik ben zo blij om jou in mijn leven te hebben. Er is niemand zoals jij!

KELLY

“Van collega’s naar maatjes en naar beste vriendinnen. Wat ben ik blij dat jij ooit op mijn pad bent gekomen en dat wij al zoveel mooie momenten samen hebben mogen delen. Wij snappen elkaar en steunen elkaar door dik en dun en in goede en slechte tijden. Ik weet dat ik jou zelfs midden in de nacht kan bellen en je binnen no-time voor mijn deur staat.” 


SEND IT, SEND IT, SEND IT!

Vertel jij aan de waardevolle mensen in jouw leven hoeveel ze voor je betekenen? Bedank je ze wel eens voor de bijdrage die ze hebben in jouw leven? Tuurlijk hoef je hun hier waarschijnlijk niet voor je bedanken, jij doet dit ook voor hun, maar hoe leuk is het om dit soms te horen? Ik daag jullie uit om ook iemand zomaar een kaartje te sturen. Mocht je geen zin hebben om helemaal naar de winkel te lopen dan kan je natuurlijk ook online een kaartje sturen. Bijvoorbeeld door de service van Greetz.

Mocht je nog opzoek zijn naar leuke kaartjes, mijn favoriete zijn by far de kaartjes van Lief Leven. Neem vooral een kijkje!


 Aan wie ga jij een kaartje sturen?
Ik ben natuurlijk ook heel benieuwd wat hun reactie hierop zal zijn!

 Volgen jullie Healthy Wanderlust al op Facebook? 
Gebruik #healthywanderlust als je één van mijn gerechten maakt, super leuk om te zien!

 

 

Pin It on Pinterest

Share This