Wat leuk dat jullie weer even de tijd nemen om deze 10e Wander With Meer te lezen. Ik hoop dat het met jou ook goed gaat. Heb je de vernieuwde website al gezien? Ho. Tuurlijk heb je die al gezien. Je leest tenslotte dit artikel. Opnieuw: wat vind je van de vernieuwde Healthy Wanderlust website? Ik ben natuurlijk ontzettend benieuwd naar jullie reactie en ontvang ook graag jullie feedback. Ik wil tenslotte jou inspireren met deze online magazine. Jouw mening is mij dus veel waard.


HEALTHY WANDERLUST – JOUW ONLINE MAGAZINE

Zoals je misschien ook is opgevallen ben ik bezig met de uitbreiding van de website. Healthy Wanderlust staat in mijn ogen voor een gezonde levensstijl en dit is veel meer dan alle gezonde voeding. Om jou als vrouw en moeder te kunnen inspireren wil ik onderwerpen aankaarten waar jij en ik ons dagelijks mee bezig houden. Ook wil ik steeds meer de nadruk leggen op het gezonde kind, het is zo belangrijk dat we voor de kleintjes om ons heen een gezonde basis leggen en ze hierin blijven begeleiden.

Het magazine is verdeeld in een aantal categorieën. Mocht je het interessant vinden dan zet ik dit natuurlijk graag even voor je op een rijtje. Om te beginnen met gezonde voeding en recepten (vrees niet, we blijven gewoon lekkere gerechten online gooien dus!) voor volwassenen en kind, de gezonde vrouw (healthy life & happy mindset), de gezonde mama en de zwangerschap, het gezonde kind en alles wat er onder een gezonde lifestyle valt zoals wonen, werken, hotspots, vrije tijd en onze favoriete bezigheid: lekker op vakantie gaan. Het komt vanaf nu allemaal aan bod.

Daarnaast blijft mijn persoonlijke blog natuurlijk ook gewoon bestaan! En hoop ik jullie af en toe ook nog te kunnen vermaken met mijn column. Neem vooral even een kijkje naar de laatste artikelen. 


REISKRIEBELS

En hoe! Boy oh boy… Wat was onze reis door Japan en de Filipijnen ge-we-dig. Wat hebben we genoten en wat verlangen we terug naar deze fijne weken. Natuurlijk zal ik al mijn ervaringen en travel tips voor deze geweldige bestemmingen nog met jullie delen. Het gevolg van zo’n fijne lange vakantie is dat je meteen weer terug wil en als dat niet kan je het liefste meteen weer een nieuwe reis boekt.

Ik zou Merel niet zijn als ik niet al meteen een top 3 aan volgende droombestemmingen zou kunnen opnoemen. Ik zou het helemaal niet erg vinden om een roadtrip route uit te stippelen langs de westkust van Amerika, de mooie eilanden van Hawaii te gaan verkennen of een rondje om de wereld te vliegen en tijdens een lange overstap wat tijd in Nieuw Zeeland door te brengen.

Vertel, waar gaat jullie volgende reisje naartoe?


CHANGE IS GOOD

Veranderingen kunnen best spannend zijn toch? Dat vond ik dus ook. Tot het moment dat ik thuis op de bank zat en dacht ‘Ja hallo, wanneer ga je dan je dromen achterna?‘ en nu kan ik die vraag beantwoorden met “Nou..Nu”. 

Inmiddels heb ik een aantal dingen veranderd in mijn leven waardoor ik nu veel meer tijd heb voor Healthy Wanderlust en mijn opleiding hopelijk binnen een jaar kan afronden. Eindelijk wat stappen zetten in de richting die ik zelf graag op ga. We zitten vaak zo vast in ons ritme, ons werk, de vaste lasten en de verplichtingen dat het soms bijna onmogelijk lijkt om het roer een beetje om te gooien. De veranderingen zijn misschien even wennen of zorgen ervoor dat je even wat rustiger aan moet doen met je ‘avondje uiteten hier, avondje uit eten daar’, maar wanneer je door deze veranderingen kan doen wat je ECHT graag wil dan kan ik je vertellen: dan is dat het allemaal waard!

Ga jij je dromen achterna? Ben je bereidt hiervoor het roer om te gooien? 


Ik zie je graag weer terug bij de volgende #WanderwithMeer, hier kan je het vorige artikel lezen. 

Pin It on Pinterest

Share This