Het is tijd voor weer een persoonlijke update. Elke maand neem ik even een momentje om met jullie te kletsen en een kijkje te geven in mijn leven. Nu moet ik eerlijk toegeven dat afgelopen maand niet heel spannend is geweest. Ik heb namelijk héél veel achter mijn laptopje gezeten en als een gek artikel-na-artikel getypt en daarnaast ben ik voor de afwisseling weer volop tussen mijn studieboeken gedoken. Maar hé, het is voor een goed doel toch? 


ACHTER DE SCHERMEN..

Zoals een aantal van jullie misschien wel weten doe ik momenteel nog een voeding-opleiding en heb ik een HBO Pedagogiek diploma op zak. Mijn passie voor gezond leven en mijn liefde voor kinderen wil ik ontzettend graag bundelen en de drive om hier iets mee op te zetten is groot. Achter de schermen ben ik daarom hard bezig met het ontwikkelen van producten en diensten die jouw als vrouw en als moeder kunnen begeleiden in het ontwikkelen van een gezond levensstijl, maar ook zeker jou helpen om jouw kind deze gezonde basis te geven.

Het zal nog wel even duren voordat ik hier meer bekend over kan maken, maar toch vind ik het leuk om dit met jullie te delen. Mocht je nu denken; hé ik heb een leuk idee of dit mis ik eigenlijk wel op het gebied van een gezonde levensstijl voor mezelf of mijn kind.. Feel free om dit met mij te delen, graag zelfs! Via het contact formulier kan je mij altijd een berichtje sturen.

LEEF VOOR JEZELF – self care people!

Meer dan ooit voel ik de noodzaak om te leven voor mezelf. Ik heb hier al vaker over geschreven en dit met jullie gedeeld, maar dit heeft ook afgelopen maand weer een grote rol gespeeld in de keuzes die ik maak in het leven.

In het verleden heb ik gemerkt dat het zo makkelijk is om je te laten leiden door de verwachtingen van andere mensen om je heen of door je eigen beeld van verwachtingen in het leven. All I can say is; do what makes YOU happy. Het is zo belangrijk dat je jouw leven vult met de mensen waar je gek op bent en die jou alles in het leven gunnen, jouw dromen te volgen en lekker te doen waar jij zin in hebt.

Persoonlijk ben ik mij de laatste maanden veel meer gaan verdiepen in het belang van een goede self-care routine en hoe ik deze kon toepassen in mijn gewone dagelijkse leefpatroon. Meer waarde hechten aan self-care kan een grote positieve invloed hebben op de manier waarop jij je voelt en hoe je in het leven staat. Komende maand kunnen jullie nog een aantal artikelen verwachten waarin ik jullie van alle tips voorzie om ervoor te zorgen dat ook jij goed voor jezelf zorgt! Let’s do this together ladies. 

7 WAYS IN 7 DAYS

Okay, misschien kan ik toch iets verklappen. Ik ben namelijk bezig met een gratis E-BOOK! YA-HA-HAYYY!  Deze is binnenkort te downloaden en hiermee daag ik jullie uit om de “7-WAYS-IN-7-DAYS” challenge met mij aan te gaan. Gezond(er) en gelukkig(er) leven binnen 7 dagen? Dat kan zeker! Ontvang een week lang healthy inspiration, praktische tips en exclusieve downloads rechtstreeks in je inbox zonder dat je hier iets voor hoeft te doen.  Tijdens deze challenge leer jij 7 healthy habits eigen te maken en hoe je jouw leefpatroon zo kan aanpassen dat het totaal geen moeite kost, maar wel verschil maakt in hoe jij je voelt, je gezonder gaat leven en je beter voor jezelf zorgt!

Ben jij en klaar voor om jezelf uit te dagen en jouw levensstijl zo aan te passen dat je hier nog gelukkiger van wordt? Stay tuned! Of meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en je weet meteen wanneer je, je kan aanmelden hiervoor.

MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF

Vanaf vandaag kan jij je inschrijven voor de maandelijkse gratis Healthy Wanderlust nieuwsbrief. Ontvang elke maand alle belangrijke healthy inspriation voor jou als VROUW, MOEDER en voor jouw KIND gewoon heel simpel in je mailbox. Je hoeft hier zelf helemaal niks voor te doen en zo zorg je er mooi wel voor dat je helemaal niks mist. Ook bevat de nieuwsbrief elke maand unieke informatie voor subscribers only! Benieuwd wat je nog meer van de nieuwsbrief kan verwachten? Klik dan eventjes hier, want ik vertel je dit natuurlijk heel graag. Wil je, je meteen inschrijven? (ZO leuk zou ik dit vinden!!) Klik op de button hieronder.


Ik zie je graag weer terug bij de volgende #WanderwithMeerhier kan je het vorige artikel lezen. 

Hoe gaat het met jou? 

Volgen jullie Healthy Wanderlust al op Facebook? 
Gebruik #healthywanderlust als je één van mijn gerechten maakt, super leuk om te zien!

 

 

Pin It on Pinterest

Share This