Goedemorgen lieve mensen van het mooie leven, weetje wat ik mij net bedacht bij het schrijven van deze nieuwe #wanderwithmeer update? Dat we al over de helft van het jaar zijn. Niet normaal hoe snel dit jaar voorbij vliegt. Ervaren jullie dit ook zo? Ik ben toch echt op het punt van mijn leven gekomen waarbij ik mijn moeder haar woorden “naarmate-je-ouder-wordt-gaat-de-tijd-steeds-sneller” begin te geloven. Goed, genoeg met het zweverige gedoe, laten we even bijkletsen. 


vakantie tijd

Veel van jullie zullen wel lekker aan het genieten zijn van zon, zee en strand en van jullie welverdiende vakantie! Heerlijk even lekker richting de zon. Waar hangen jullie momenteel uit? Zijn jullie lekker relaxed elke dag op een zonnig strand te vinden of maak je er juist een actieve vakantie van? Make me jealous haha. Ik ben afgelopen mei in Japan en de Filipijnen geweest, maar ik zou mezelf niet zijn als ik niet allang weer bezig zou zijn met onze (me and my hubby) reisplannen. Ik heb een bucketlist waar je U tegen zegt dus we moeten wel in beweging blijven he ūüėČ In september staat er een citytrip naar Valencia op de planning en verder ben ik druk bezig met het plannen van een roadtrip langs de westkust van Amerika. Het blijft √©√©n van mijn favoriete vakantielanden! Dus alle tips zijn welkom lieve mensen. 

Voor de mensen die ook heel erg ge√Įnteresseerd zijn in Japan of dit land op hun Bucketlist hebben staan; deze maand deel ik onze route met jullie! Inclusief hotspots, hotels en eettentjes. 

Op Healthy Wanderlust is het sinds de afgelopen week ook een stuk rustiger vanwege de vakantie periode en dat brengt mij op het volgende… 

E-BOOK UPDATE 

Eindelijk kon ik met jullie delen waar ik de afgelopen tijd mee bezig ben geweest, want er staat namelijk een gratis te downloaden E-BOOK voor jullie op de planning! Deze “7 WAYS IN 7 DAYS” challenge zou eigenlijk vandaag online komen (zoals aangekondigd op Instagram), maar na een aantal lieve berichtjes van jullie kwam ik inderdaad ook tot de conclusie dat het misschien leuker is om dit te lanceren als jullie allemaal weer in ons kikkerlandje zijn. Op die manier mist niemand dit, dankjewel voor jullie lieve berichtjes hierover. You guys rock! Nog een maandje geduld en dan zet ik het allemaal ECHT live, BELOOFD! Ik ben namelijk echt su-hup-er benieuwd wat jullie ervan zullen vinden!!  Hiernaast zie je een hele kleine preview……

Als je, je inschrijft voor de maandelijkse nieuwsbrief zal je als eerste de mogelijkheid hebben om het E-BOOK te downloaden. 

HEALTH CHECK + SUPPLEMENTEN TEST

Deze maand ga ik iets heel interessants doen. Ik zal namelijk een heuse Health Check ondergaan en ik ben ontzettend benieuwd naar de resultaten. Zoals jullie weten is Healthy Wanderlust onder andere ontstaan uit mijn liefde voor gezond eten en leven en daarom zal het jullie waarschijnlijk totaal niet verrassen dat ik hier heel veel zin in heb. Als jullie het leuk vinden zal ik dit natuurlijk allemaal met jullie delen!

Supplementen test? Yes, deze maand ga ik de test aan door te onderzoeken wat voor effect bepaalde supplementen op je lichaam, uiterlijk en mindset kunnen hebben. Van jongs af aan heb ik het niet zo op pilletjes, maar ik geloof zeker wel in de gezonde stofjes die bepaalde supplementen met zich meebrengen. “Maar Merel, werken supplementen voor mooier haar, een mooiere huid of sterkere nagels eigenlijk?”. Ik weet het antwoord nu nodig niet, maar daar komt verandering in. Stay tuned! 

NETFLIX AANRADERS (VOOR DE REGENACHTIGE ZOMERDAGEN)

Als laatst wilde ik jullie nog een Netflix tip meegeven. Nu zal je wel denken; dat is random, maar dat is het niet helemaal. De mensen die mij al langer volgen weten dat ik geen vlees eet en Vaker Vegan probeer te eten. Dit doe ik niet alleen voor mijn eigen gezondheid, maar ook voor dat van onze planeet en natuurlijk voor het dierenwelzijn. Nu hoor ik van heel veel mensen om mij heen dat ze enorm onder de indruk zijn van de documentaire “What The Health” die dus te zien in is op Netflix. In mijn ogen is zeker niet alles aan deze documentaire perfect, maar het opent wellicht je ogen en het zet je misschien aan het denken. Laat mij vooral weten wat je ervan vond!

ZOMER IN NEDERLAND

Ok√©, door dit gezellige regenachtige plaatje hiernaast lijkt het alsof we een verschrikkelijke zomer hebben dit jaar, maar dat is natuurlijk niet zo! Op de foto deed ik trouwens onder het genot van enorme stortbuien nog een poging om dansjes te doen op het Vunzige Deuntjes festival afgelopen weekend. Altijd charmant in een grote blauwe poncho ;’-) Gelukkig was het zoals je kan zien wel gezellig!

Staan er bij jullie nog leuke zomer plannen in ons eigen landje op de planning? Zo staan er natuurlijk weer veel roodfestivals op de planning. Zo kan je mij onder andere vinden op het Terrassenfestival in Amsterdam, zie ik jou daar? Daarnaast gaan we ook nog even wat dansjes doen op het Strafwerk Festival! Welk festival vinden jullie nou echt een aanrader? 

Gelukkig wordt het de komende week weer wat mooier weer dus kunnen we volop genieten van zomer in Nederland!
 

“DEZE WEEK VINDEN JULLIE HIER VOORAL INSPIRATIE OM OOK IN DE ZOMER GEZOND TE BLIJVEN ETEN! STAY TUNED BABES


Hoe was jullie afgelopen maand?

Volgen jullie Healthy Wanderlust al op Facebook? 
Gebruik #healthywanderlust als je √©√©n van mijn gerechten maakt, super leuk om te zien!

 

 

Pin It on Pinterest

Share This