Hi lieve jij,

Ik ben toch een beetje nieuwsgierig; hoe gaat het met jou?

SEPTEMBER IS HERE! Een nieuwe maand dus een nieuwe persoonlijke #wanderwithmeer. Dit is alweer de 13e update die ik schrijf en dat betekend dat ik al langer dan een jaar mijn plekje op het internet met jullie deel. Dit verdiend toch wel een (let-me-hear-you) YAY!! momentje toch? Om dit te vieren (plus dat we de 3000 volgers op Instagram hebben gehaald!) staat er inmiddels een hele leuke winactie online. Doe je al mee? Go check it out girls so you don’t miss out on the fun! 


Personal update – LOVE ALWAYS WINS

De afgelopen weken is het wat rustiger geweest rondom Healthy Wanderlust en dit merkte een aantal van jullie ook op. Mijn gedachtes en tijd gingen uit naar mijn lieve sterke oma waar ik helaas vorige week afscheid van heb moeten nemen. Het is lastig om stil te staan wanneer de wereld gewoon door draait, maar de afgelopen tijd heb ik even moeten accepteren dat niet alles dan ook gewoon nog kan doorgaan en dat dit oké is. Dankjewel voor jullie lieve woorden en vanaf vandaag kunnen jullie weer alles van Healthy Wanderlust verwachten zoals jullie dit gewend zijn. Dagelijks nieuwe inspiratie!

E-BOOK ONLINE!

Zoals ik vorige maand al aankondigde heb ik iets heel speciaals voor jullie klaar staan. Vanaf GISTER kan jij je namelijk inschrijven voor de “7 WAYS IN 7 DAYS” challenge en kan je het daarbij horende gratis E-BOOK + persoonlijke planner downloaden. Wil jij gezonder en gelukkiger leven? Dan is dit wat voor jou! Samen gaan we de uitdaging aan en in 7 dagen leer ik jou (met behulp van het e-book: jouw healthy guide) 7 healthy en happy habits aan die jou gaan helpen om deze nieuwe levensstijl te ontwikkelen én behouden. Doe je mee?

WEER GEZONDER NA DE VAKANTIE

In de maandelijkse nieuwsbrief van vorige maand schreef ik al dat het in de zomer (met al zijn gezellige buiten-de-deur-activiteiten) best lastig kan zijn om gezond te eten. Gelukkig heb ik een heleboel mede foodies die mij elke dag weer inspireren met heerlijke recepten om elke dag weer gezond te eten

De komende periode wil ik jullie helpen om dit balans weer terug te vinden so stay tuned voor een boel lekkere recepten!

EEN WEEK LANG VEGAN

Zoals de meeste van jullie misschien wel weten eet ik het liefste Vaker Vegan. Nu kan je mij deze maand een week lang volgen waarin ik geheel als veganist door het leven zal gaan. Misschien wil jij ook liever minder dierlijke producten gebruiken? Dan hoop ik dat ik je met deze artikelen en recepten kan inspireren en kan laten zien dat veganistisch eten helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. 

NEDERLANDSE ZOMER

De zomer laat nogal op zich wachten he dit jaar? Wat zeg ik… volgens mij is hij ons vergeten, want we zijn inmiddels al ruim over de helft van deze periode van het jaar. Beetje jammer, want van die heerlijke zonnestralen en extra vitamine D worden we juist zo gelukkig! We moeten ook wel een voorraadje opbouwen voor we de donkere maanden ingaan toch? Om dit voorraadje toch nog even te kunnen opladen ga ik deze maand gelukkig weer even doen wat ik het allerliefste doe: OP REIS! Geen lange vakantie (zijn jullie wél weggeweest deze zomer?), maar een citytrip naar het zonnige (it better be!) VALENCIA staat op de planning. Can’t wait! So girls, wie van jullie heeft tips? Would love to hear them!

HEALHT WANDERLUST BOX – WINACTIE!

Doen jullie mee? Niet één winactie, maar twee! Eigenlijk wel meer, want de nieuwste Healthy Wanderlust Box heb ik weer vol gepropt met een aantal van mijn favoriete healthy & happy items. Meedoen is heel simpel! Mocht je trouwens benieuwd zijn naar mijn ‘favoriete favorietjes’ elke maand dan kan je dat hier en hier lezen. 


Hoe zag jullie AUGUSTUS eruit lieve mensen?

 Volgen jullie Healthy Wanderlust al op Facebook? 
Gebruik #healthywanderlust als je één van mijn gerechten maakt, super leuk om te zien!

 

 

Pin It on Pinterest

Share This