Zoals ik altijd zeg: een nieuwe maand, een nieuwe #wanderwithmeer update! Deze maand staat voor mij in het teken van even weer in het ritme komen, het ritme dat ik fijn vind. Ook qua eetwijze wil ik weer even het gezonde balans terugvinden en daarom ga ik deze maand een challenge aan – super simpel – doe je mee? Daarnaast wil ik jullie iets vertellen waar ik de laatste tijd mee bezig ben en waarvan ik hoop dat jullie de komende maanden nog VEEL meer over zullen horen! HAPPY SUNDAY LOVES. 


HEALTHY WANDERLUST BOX 

Inmiddels heb ik al drie mensen blij mogen maken met drie keer een goed gevulde Healthy Wanderlust Box en vanaf nu kan ik aan jullie mededelen dat jullie elk seizoen kans maken op een nieuwe box gevuld met al mijn favoriete Healthy & Happy producten. Hoe leuk is dat?! Hou daarom altijd goed INSTAGRAM & FACEBOOK in de gaten zodat je nooit één van deze leuke winacties mist! Oh, en wat dachten jullie van extra feestdagen boxen? 

EEN EIGEN BEDRIJF

Jaaa?! De komende periode kan het misschien iets rustiger worden op Healthy Wanderlust, maar dat komt omdat er achter de schermen heel veel veranderd en gaande is. Ik ben namelijk bezig met het opzetten van een ander eigen bedrijfje. Iets waar ik jullie HEEL graag mee over wil vertellen, maar wat ik toch nog eventjes voor mezelf houd. Ik kan je wel alvast verklappen dat het ervoor zal zorgen dat jij (en ik!) nog gezonder en gelukkiger kunnen (gaan) leven. Ik ontdek steeds meer dat het ondernemerschap mij wel ligt en hopelijk kan ik hier binnenkort de resultaten van laten zien. Mochten jullie het leuk vinden om hier meer updates over te lezen dan hoor ik dit natuurlijk graag!

WANDER WITH MEER TRAVELS 

Hebben jullie het al op Instagram gezien? IK GA NAAR LAPLAND! Ik stuiter nog steeds van enthousiasme op mijn stoel en dit zal voorlopig wel zo blijven. Mede mogelijk gemaakt door de liefste ouders op de wereld, zo bijzonder. Wie van jullie is hier wel eens geweest en waar gaat jullie volgende tripje naartoe? 

HEALTHY WANDERLUST CHALLENGE 

Alright, like I said: it’s time to get back in the rhythm. Soms kan het best lastig zijn om na de zomermaanden weer terug in het (oude of nieuwe) ritme te komen. Ik ben geen snoepkont, maar een hapje hier en daar meepikken vind ik echt geen probleem. Sterker nog ik merkte dat dit de laatste tijd steeds normaler werd met als gevolg dat ik ook steeds vaker trek had ik allemaal lekkere dingen. Voor mij is dat een teken dat ik iets teveel suikers binnen heb gekregen en mijn lichaam hier dus constant om blijft vragen. Time for a change! Daarom staat de maand oktober in het teken van gezond(er) eten en alle hapjes, snoep en lekkernijen even te laten staan. Laten we wel wezen; de snoep maanden komen er weer aan dus een goede voorbereiding kan geen kwaad! 

Op Healthy Wanderlust zal ik deze maand zoveel mogelijk delen van alle gerechten die hierbij horen. Volg de #healthywanderlustchallenge en doe vooral ook mee! Let’s inspire eachother babes!

HOTSPOTS COMING YOUR WAY!

Bereid je alvast voor op veel nieuwe hotspot artikel die jouw kant op zullen komen! Zo staan de leukste hotspots en tips voor een citytrip naar Gent in België en Valencia in Spanje op de planning, maar dat is niet alles. Ook de leukste hotspots in Amsterdam komen uitgebreid aan bod. Schuif jij binnenkort ook aan bij de nieuwe vestiging van de Vegan Junk Food Bar in de Pijp? Stay tuned babes. 


DOE JE MEE MET DE CHALLENGE?

 Volgen jullie Healthy Wanderlust al op Facebook? 
Gebruik #healthywanderlust als je één van mijn gerechten maakt, super leuk om te zien!

 

 

Pin It on Pinterest

Share This