TIME FLIES! Tijd om jullie weer een update te geven over mijn leventje en wat er achter de schermen van Healthy Wanderlust gebeurd. Is Healthy Wanderlust Kitchen terug en ga ik aan de slag met al jullie vragen? Hoe staat het met het opstarten van mijn eigen bedrijfje en wat wil ik heel graag even tegen jullie zeggen? Vandaag staan we hier weer eventjes bij stil en ik ben heel benieuwd of jullie aan de hand van één hint al kunnen raden welke producten lijn in wil gaan lanceren! Let me know what you think and have a greattttt day. 


” HOE GAAT HET MET JE EIGEN BEDRIJFJE? ” 

Ze zeggen dat succes met vallen en opstaan komt toch? Nou dat past dan ook heel goed bij mijn journey momenteel (haha!), maar omdat ik het ZO leuk én lief vind dat meerdere van jullie afgelopen maand hebben gevraagd naar mijn eigen bedrijfje waar ik afgelopen wanderwithmeer meer over vertelde wil ik jullie wel even een heads up geven. Wat ik jullie wel kan verklappen is dat het plan om mijn eigen bedrijf te lanceren staat gepland voor eind dit jaar / begin januari dus ik stop nu met typen en ga weer heel snel aan de slag!!! Letterlijk bijna, want zelf een bedrijf opstarten is ZOVEEL meer werk dan ik had voorzien en there is so much to do in so little time. Wat ik jullie nog meer kan verklappen? Kleine hint dan: het zal jullie naast meer gezondheid en geluk ook meer warmte brengen… Okay, take a guess babe?! 

STEPPING OUT OF MY COMFORT ZONE 

Oh, wat gaat ze nu gaan doen zal je misschien denken, maar zo spannend is het nou ook weer niet. Of misschien wel? Aankomende zondag komt er een artikel online die hier veel meer duidelijkheid over zal geven en waarin ik jullie ook wil vragen om met mij mee te doen. Waaraan? Om de wereld buiten je comfort zone te onderzoeken. Ik snap het, deze bubbel is zo fijn, maar “ze” zeggen wel eens dat er zoveel te winnen valt wanneer je af en toe buiten je vertrouwde lijntjes stapt. Benieuwd hoe ik dit ga aanpakken? Stay tuned loves. 

WAT KUNNEN JULLIE VERWACHTEN VAN DE HEALTHY WANDERLUST VIDEO’S? 

Ik heb een tijdje getwijfeld om weer te beginnen met Healthy Wanderlust Video’s, maar aangezien jullie ook mijn Instagram Pol –willen jullie nieuwe Youtube video’s?– volmondig op JA klikte kan ik niet anders dan dit als een hele goede reden te zien om hier weer mee te starten. Dusssss.. wat kunnen jullie verwachten? Het Healthy Wanderlust youtube kanaal zal zich geheel focussen op informatieve content op het gebied van het ontwikkelen en behouden van een gezonde en gelukkige levensstijl. De video’s zullen gemaakt worden voor JOU! Stuur dus vooral jouw FOOD VRAGEN op zodat ik hier mee aan de slag kan.

Wanneer de eerste video online zal komen? SOON!

HEALTHY WANDERLUST BOX IS COMING RIGHT UP!

Remember the last Healthy Wanderlust Box? Vol met items van o.a. The Bodyshop en waarbij je jouw eigen ontworpen telefoon hoesje kon winnen? Het is tijd voor een nieuwe box en het zal niet lang meer duren voordat dit voor jullie online zal komen. Wat dachten jullie van veel nieuwe favoriete food items, beauty producten en fun stuff om je voor te bereiden op de heerlijke feestdagen die eraan komen? I’m sure you will love it just as much as I already do! Volg mij op INSTAGRAM zodat je deze winactie vooral niet zal missen. 

JULLIE REACTIES.. WE BEGRIJPEN ELKAAR. 

Een van de meest gelezen artikelen afgelopen maand was de “JEZUS, BESTEL GEWOON DIE BURGER MEER” column. Heb jij hem al gelezen? Wat mij heel erg duidelijk werd uit jullie reacties op dit artikel is dat we elkaar ontzettend goed begrijpen en we ook (misschien zonder dat we dit van elkaar weten) tegen dezelfde dingen / situaties in het leven aanlopen. Wat mij daarnaast opviel en wat indruk op mijn maakte is dat jullie hier heel krachtig mee omgaan. De een geeft met veel kracht aan dat ze soms ontzettend veel moeite hebben met de mening van andere (snap ik zo goed!) en de ander heeft heel bewust besloten om dit geen impact meer te laten hebben op zijn/haar emoties en gedachtes. Beide super knap en ik waardeer het zo dat jullie hier open over zijn, laten we van elkaar leren. LIEFS, voor jullie. 


 Volgen jullie Healthy Wanderlust al op Facebook? 
Gebruik #healthywanderlust als je één van mijn gerechten maakt, super leuk om te zien!

Pin It on Pinterest

Share This