Alright babes, what can I say.. it’s my FAVORITE time of the year again! Dus de komende maand ben ik helemaal in mijn nopjes. Nu ben ik wel benieuwd; hoe vieren jullie de feestdagen? Vieren jullie Sinterklaas of kerst of misschien wel allebei? Why not! De komende maand staat in het teken van veel gezelligheid, liefde, familie, vrienden, maar ook in het teken van mijn eigen bedrijf en dat ik jullie eindelijk meer kan vertellen en laten zien. Let’s catch up a little bit shall we? 

HOE VIER JIJ KERST DIT JAAR?

Zoals ik hier boven al beschreef ben ik super benieuwd hoe jij de komende feestdagen viert. Heb jij je eigen kerst tradities of speel je dit jaar weer voor Sinterklaas? Dit jaar verzorg ik twee (!!) kerstgerechten voor de familie die beide geheel vegan zijn. Ik heb nog nooit zo fancy en tegelijkertijd voor zoveel mensen gekookt dus willen jullie alsjeblieft met mij mee duimen dat ik alle verwachtingen waar kan maken?! Sta jij dit jaar ook weer in de keuken ennnn niet geheel onbelangrijk.. Wat staat er op het menu?

IT’S THE MOST WONDERFUL TIME OF THE YEAR!

ZAL IK JULLIE WAT VERKLAPPEN?

Het is bijna tijd om mijn eigen bedrijf en de bijbehorende producten te lanceren. Vanaf zondag 17 december gaat de website LIVE en dan hoop ik natuurlijk dat jullie net zo enthousiast zullen zijn als dat ik over de nu nog onbekende producten ben. Super spannend, heel veel werk, maar nog veel leuker om hiermee bezig te zijn. De lezers van de maandelijkse Healthy Wanderlust nieuwsbrief konden het al eerder zien, maar ook jullie kunnen er nu achter komen wat de naam is van mijn eigen bedrijf en ik denk dat jullie dan wel kunnen raden welke producen ik zal verkopen toch? How about plant power in a cup?  Take a sneak peak by clicking on the button below. 

EEN BEETJE EEN SAAIE WANDERWITHMEER – SORRY..

Ik kan er niet onderuit: verder heb ik jullie niet zoveel te vertellen. Vanwege de voorbereidingen voor de lancering zit ik letterlijk achter mijn laptop gekluisterd, niet veel spannende dingen die ik meemaak dus. Gelukkig is december de perfecte maand om lekker binnen te blijven en te genieten van de gezelligheid in huis. Mooi, kan ik mijn saaie bestaan lekker daar achter verschuilen.. 😉

FESTIVE HEALTHY WANDERLUST BOX

And last but not least.. Voor ik het vergeet wil ik jullie nog even laten weten dat er een nieuwe WINACTIE online staat, je hebt nog anderhalve week de tijd om mee te doen (tot zondag 10 december) en hopelijk kan ik jou tijdens de feestdage blij maken met de Festive Healthy Wanderlust Box. It’s always time to celebrate something right?


Lees hier de vorige wanderwithmeer #15.

Volgen jullie Healthy Wanderlust al op Facebook? 
Gebruik #healthywanderlust als je één van mijn gerechten maakt, super leuk om te zien!

Pin It on Pinterest

Share This