Goodmorning lieve mensen, klaar voor de laatste dag van 2017? Ik blijf het maar zeggen, maar kunnen jullie geloven dat het alweer bijna tijd is om te proosten op het nieuwe jaar? De tijd is echt voorbij gevlogen! Nu klink ik echt oud he? Anyway, laten we we even terugblikken op het afgelopen jaar en vooral ook hoe we 2018 vol nieuwe energie in zullen stappen. Wat was jouw hoogtepunt van het afgelopen jaar?


2017 – I LOVE YOU!

HET JAAR VAN NIEUWE KANSEN 

Al is 2015 nog steeds het jaar van de meeste veranderingen, zo is 2017 het jaar van nieuwe kansen. Het jaar van mijn dromen najagen, knopen doorhakken en keihard werken (ook tot in de late uurtjes op zaterdag avond…) om in 2018 als ZZP’er door het leven te kunnen gaan. 2017 is ook het jaar van liefde, want wat ben ik blij dat mijn grote liefdes in het leven nog allemaal een belangrijk deel van mijn leven uitmaken en nog belangrijker; allemaal gezond zijn. 2017 was het jaar dat ik ging samenwonen met mijn allergrootste liefde en dat maakt elke dag thuiskomen weer een feestje. 

HET JAAR VAN KNOPEN DOORHAKKEN

Halverwege dit jaar vertelde ik jullie dat ik ervoor gekozen heb om parttime te gaan werken bij mijn huidige baan zodat ik meer tijd zou hebben om mij volledig te storten op mijn studie en dromen. Dromen waarvan ik nog niet eens wist hoe ze er precies uitzagen. Laat ik je maar alvast verklappen dat dit plaatje nog steeds niet helder is. Alleen is dit prima, want mijn droom is om meer te bereiken, om iets op te zetten voor en door mezelf waar ik elke dag gelukkig van word. Het ondernemerschap kriebelt inmiddels al ruime tijd diep van binnen en daarom was het dit jaar tijd om knopen door te hakken. In mezelf geloven en ervoor te gaan. 

HET JAAR VAN GELOVEN IN JEZELF 

Doen wat goed is voor jezelf. Het is soms zo lastig, maar 2017 heeft mij geleerd hoe belangrijk en noodzakelijk dit is om je eigen geluk te creëren. Dat ik de laatste paar maanden van 2017 als redelijke kluizenaar door het leven ging en op vele zaterdag avondjes stug achter mijn laptop zat te typen nam ik allemaal voor lief, want ik werkte aan mijn eigen geluk. Geloven in jezelf en je laten beïnvloeden door positieve gedachtes. Als je het nooit probeert dan lukt het ook nooit toch? 

2017 is daarom ook het jaar geweest waarin ik mijn passie en dromen bundelde en eigenaar werd van mijn eigen bedrijf Simplici-Tea. In minder dan twee weken kan ik dit eindelijk met jullie delen en ga ik als parttime ZZP’er door het leven! Ik heb hier zo ontzettend veel zin in en ben super (super!!) benieuwd naar jullie reacties.  

WORDT 2018 HET JAAR VAN SUCCES?

2018, ik heb er zin in. Normaal heb ik altijd een beetje moeite met oud&nieuw en het ‘opnieuw’ beginnen. Dit jaar niet. Dit jaar gaan we vol energie het nieuwe jaar in en blijven we met veel liefde en passie door bloggen voor Healthy Wanderlust en hoop ik veel mensen blij te kunnen maken met hun unieke Simplici-Tea blend. Deel ik de liefde voor de speciale thee blends binnenkort met jou?
 

Daarnaast hoop ik natuurlijk dat 2018 wederom een jaar van geluk, liefde en gezondheid wordt. Voor mezelf, maar vooral ook voor mijn liefste mensen. Zonder hun geen geluk.
Ik hoop ook dat 2018 een geweldig jaar wordt voor JOU en dat wij elkaar nog heel vaak mogen terug zien op Healthy Wanderlust en wie weet ook bij Simplici-Tea. 


Wat was jouw hoogtepunt van het afgelopen jaar?

ALVAST EEN HEEL GELUKKIG NIEUWJAAR!

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This