Hi lieve allemaal,

Wat leuk dat jullie weer een Wander with Meer update lezen! Healthy Wanderlust is de laatste maanden aan het groeien en dat vind ik natuurlijk erg leuk. Of je nu een nieuwe bezoeker bent of al vaker een bezoekje aan deze website hebt gebracht, ik wil je van harte welkom heten. Ik hoop dat ik je in die paar minuten dat je hier bent heb kunnen inspireren en ik hoop jou ook beter te kunnen leren kennen.


RENNEND DOOR DECEMBER HEEN…

Dat de feestdagen meestal druk zijn is algemeen bekend, maar zelden heb ik zo’n drukke december maand meegemaakt! Van gehaast shoppen voor kerstcadeautjes, deze nog gehaaster inpakken (sorry!), druk recepten uitwerken, verhuisdozen vullen, klussen in het nieuwe huis, verven, schoonmaken, nog meer verhuisdozen inpakken, veel gezellige etentjes, werk uitjes tot aan verhuisstress. December had het allemaal! Met een enorm druk hoofd ben ik dan ook door deze maand heen gevlogen.

HET GELUK DAT SAMENWONEN HEET

Want ja lieve mensen, dat is eigelijk precies hoe ik mijn situatie nu het beste kan omschrijven. Ik vind het samenwonen echt heer-lijk. Lekker allebei in hetzelfde huis thuiskomen, niks meer hoeven plannen en geen afspraken meer maken. Het is allemaal zoveel makkelijker en gezelliger! Ik ben momenteel dan ook het liefst lekker thuis in ons huis, gewoon even genieten van deze nieuwe situatie. Wie herkent dit? Woon jij ook al samen?

En gelukkig is de januari-is-koud-dus-Netflix-here-we-come maand hier perfect voor!

EVENTJES RUST

Na alle drukte merkte ik echt dat ik hier even behoefte aan had, gewoon avondjes ‘niks’ doen, niet zoveel sociale (gezellige!) verplichtingen, maar gewoon lekker thuiskomen en niet zoveel meer moeten. Ik heb de vele ‘goede voornemens’ artikelen voorbij zien komen en hoewel ik hier niet zelf aan doe, ben ik hier wel erg door geïnspireerd. De nieuwe MIJN 2017 reeks is vanaf deze maand te lezen, januari staat in het teken van ‘balans’. Het was ook wel nodig om hier vooral deze maand weer even wat aandacht aan te besteden. Hoe hebben jullie de drukke maand ervaren? Ik hoop dat jullie van alle gezelligheid genoten hebben!

VAKER VEGAN

Nog iets nieuws op Healthy Wanderlust! Ik eet nu al ruim een jaar geen vlees meer(YES!) en in deze ontdekkingstocht neem ik jullie dagelijks mee. Ik ben nog steeds ontzettend blij dat ik deze keuze heb gemaakt en hierin wil ik een stapje verder gaan. Doordat ik liever niet langer oogkleppen op doe voor al het dierenleed in de wereld probeer ik hier steeds meer mijn steentje aan bij te dragen, vaker plantaardig eten waar geen enkel dier voor heeft hoeven lijden. Om jullie te inspirerend en te informeren over deze manier van eten/levensstijl zal ik ‘Vaker Vegan‘ met jullie delen. Een leuk voorbeeld van een vegan recept zijn deze Poké Bowls, kan je meteen zien dat veganistisch eten niet saai is 😉


Vertel, hoe gaat het met jullie?

Volgen jullie Healthy Wanderlust al op Facebook? 
Gebruik #healthywanderlust als je één van mijn gerechten maakt, super leuk om te zien!

Liefs, Merel

Pin It on Pinterest

Share This