Ben je klaar om het eerste kerstpakket te winnen? Deze twee kerstpakken heb ik met liefde samengesteld en gevuld met producten die ik zelf allemaal gebruik en fijn vind! Een combinatie van zowel food-, beauty/verzorging- en lifestyle items. Voor ieder wat dus 😉 Wil je kans maken op dit kerstpakket? Laat dan een reactie achter onder dit artikel (in de comments) en voor extra kans mag je ook reageren via Instagram, ik tel namelijk alle reacties mee. Zal ik je vertellen wat je ontvangt als je dit kerstpakket wint?


WIN EEN KERSTPAKKET: GEVULD MET LIEFDE

Zoals ik al zei is het kerstpakket gevuld met items waar ik zelf blij van word. Sommige producten heb ik leren kennen doordat ik fijne samenwerkingen met mooie merken mocht aangaan dit jaar en andere items heb ik zelf toegevoegd. Hieronder vertel ik je per categorie iets meer over het product en over de verschillende merken die je in het kerstpakket terugvindt.

Ik geef dit pakket graag weg om jullie te bedanken voor jullie interesse, support en alle leuke berichtjes en mailtjes die ik het afgelopen jaar heb ontvangen!

Lifestyle items:

Kruip na het uitpakken van dit kerstpakket lekker op de bank met de nieuwste Happinez. Hier staat een heel fijn artikel in met een van mijn helden Kristin Neff over zelfcompassie. Ook vind je hier de fijne geurstokjes van Kneipp in, in de geur Sandalwood Patchouli. Ik heb deze zelf ook in huis staan en ze geven een heerlijke subtiele geur af.

Tijdens mijn yoga lessen gebruik ik altijd de haarband van Rituals om het haar uit mijn gezicht te houden. Lekker zacht en een mooie stof! Ook deze vind je in het kerstpakket.

Beauty/verzorging items:

Dit kerstpakket bevat een van mijn favoriete merkjes Dr. Hauschka. De eye make-up remover is super fijn, op basis van olie, maar je huid blijft niet lang vettig. Ook ontvang je een haarmasker van het merk Maui Moisture (vegan en dierproefvrij), een verzorgende lipbalsem van Kneipp (ik gebruik deze zelf ook en is juist in de winter ontzettend fijn om bij je te dragen), een shower gel van Nordik Sense (fijn voor in de zomer!). 

In de categorie beauty bevat dit kerstpakket een mascara van het merk Collistar en een winters nagellakje van het bekende merk O.P.I. 

Food items:

In dit kerstpakket vind je ook nog twee lekkere food items! De breakfast fruit mix van de nieuwe ontbijtlijn van Kruidvat, ideaal om in de ochtend in je bakje kwark of havermout te strooien. Daarnaast zit er ook een bakmix in van mijn lieve vriendin Marike, bekend van Oh My Pie. Ik zou mezelf geen bakprinses noemen, maar met deze bakmixen slaag ik altijd in de keuken!


Wil jij dit kerstpakket t.w.v. EUR 100,- winnen? 
Laat dan hieronder een comment achter! 

Extra kans maken? Reageer ook via Instagram: ik tel alle reacties mee!

Pin It on Pinterest

Share This