Tijd om het tweede kerstpakket voor jullie online te zetten! Het is zo leuk hoe enthousiast jullie gereageerd hebben op kerstpakket #1 (je mag met beide pakketten meedoen) en voor mij persoonlijk hartverwarmend om jullie lieve woorden te lezen. Dat had ik namelijk helemaal niet verwacht, nogmaals bedankt daarvoor! Ook in dit kerstpakket zitten zowel food-, lifestyle- als beauty en verzorgingsproducten. Merken en producten waar ik het afgelopen jaar mee heb mogen samenwerken (en ik dus zelf heel leuk vind) en producten die ik zelf vaak gebruik en toegevoegd heb. Doe je mee?


VERWEN JEZELF MET DIT KERSTPAKKET

Dit tweede kerstpakket heb ik met liefde samengesteld en ik zou zelf erg blij worden van dit pakket! Dus extra leuk om dit met jullie te delen en twee van jullie hopelijk echt gelukkig te maken. Laten we niet te lang kletsen, want je bent vast benieuwd naar alle items in het pakket. Let’s dive right in! 

Ik geef dit pakket graag weg om jullie te bedanken voor jullie interesse, support en alle leuke berichtjes en mailtjes die ik het afgelopen jaar heb ontvangen!

Win een kerstpakket #2 | Healthy Wanderlust

Excuses voor de ‘slechte’ foto’s, het super donkere weer maakt het mij niet altijd makkelijk!

Lifestyle items:

Ook dit kerstpakket is wederom gevuld met fijne lifestyle items. Zo vind je hier een essentiële olie in van een van mijn favoriete merkjes Geurwolkje. Perfect voor tijdens een meditatie of yoga sessie! Daarnaast vind je ook in dit pakket de fijne geurstokjes van Kneipp, deze staan ook in mijn huis. Kruip lekker op de bank met een kop thee en de nieuwste Happinez en een oudere editie van Foodies Magazine.

Beauty en verzorging items:

Heerlijk om jezelf en je lijf af en toe even goed te verzorgen toch? Zeker tijdens deze tijd van het jaar! Daarom vind je in dit pakket een prachtig nagellakje van het merk UNG cosmetica en een highlighter van Dr. Hauschka (voor een ‘amazing glow’ ;-)). Ik sluit af met een van mijn absoluut favoriete producten: de hand balm van Rituals. Onmisbaar!

Food items:

Ook met dit kerstpakket kan je weer lekker de keuken in duiken, want ook in dit pakket vind je een fijne bakmix van mijn lieve vriendin Marike (bekend van Oh My Pie) en de chocolade kruidenmix van Green Gypsy Spices. Maak je ontbijtje vanaf nu helemaal af met de low sugar granola van de Kruidvat en verwen jezelf met de (oprecht!) mega lekkere chocolade ster van Crisp.


Wil jij dit kerstpakket t.w.v. EUR 100,- winnen? 
Laat dan hieronder een comment achter! 

Extra kans maken? Reageer ook via Instagram: ik tel alle reacties mee!

Pin It on Pinterest

Share This