Het is weer tijd voor een nieuwe winactie lieve mensen! In het kader van ‘follow your dreams and work hard to turn them realities’ ben ik vorige week met mijn neus vol in het nieuwe IT boek “BABE, YOU GOT THIS’ gedoken. Dit inspirerende boek ligt sinds een paar weken in de winkels en is echt het boek voor jou als je van jouw dromen een succes wil maken. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Lees snel verder hoe je dit boek kan winnen.


WINACTIE!!

Emilie Sobels en Martje Haverkamp schreven dit boek om al jouw vragen te bantwoorden. Hoe kan het dat zoveel jonge vrouwen tegenwoordig hun leven al helemaal op orde hebben? Ze hebben een iegen bedrijf, een carrière waar jij alleen nog maar van droomt en vaak bewandelen ze dit pad ook nog met een geweldige partner aan hun zijde. HOE doen ze dit toch en vooral HOE kan jij ook zo succesvol worden? De schrijfsters van dit boek intervieuwde meer dan twintig succesvolle onderneemsters en ik kan je vertellen: hun verhalen zijn zo leuk om te lezen! Het boek is bedoeld om jou te inspireren, maar ook om jouw handvaten te bieden zodat jij ook als een razenderoetje jouw dromen achterna kan gaan.

JIJ KAN DIT BOEK WINNEN!

Ik verloot een exemplaar, hoe leuk is dat! Wat je moet doen om dit boek te winnen? Dat leg ik je natuurlijk graag uit.

–          Zorg ervoor dat je mij op FACEBOOK volgt.
–          Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Vanaf deze maand kan jij je inschrijven voor de maandelijkse nieuwsbrief zodat je altijd op de hoogte bent van alle daily healthy inspiration om het ontwikkelen en behouden van een gezonde en gelukkige levensstijl voor jou als vrouw, moeder en kind zo makkelijk en leuk mogelijk te maken. Lees hier vooral even wat je van de nieuwsbrief kan verwachten.

7 WAYS IN 7 DAYS

Daarnaast zal je ook de eerste zijn die toegang krijgt tot de “7 WAYS IN 7 DAYS” challenge + gratis E-BOOK die over twee weken op 30 juli live gaat. Wil jij in 7 dagen leren hoe je (nog) gelukkig(er) en gezond(er) kan leven? Dat kan! Samen gaan we de challenge aan en ik leer jou 7 healthy and happy habits aan die jij heel makkelijk kan toepassen in jouw dagelijkse leef- en eetpatroon. Are you up for the challenge?

Uiteraard ontvang je ook het gratis “7 WAYS IN 7 DAYS” E-BOOK zodat je deze handvaten altijd bij de hand hebt. Handig toch?

DOE JE MEE?

Laat op mijn Instagram, Facebook of hieronder een comment achter dat je meedoet! Meedoen kan t/m 16 juli.
Ik jaag mijn dromen achterna, jij ook? 


Doe je mee?

Volgen jullie Healthy Wanderlust al op Facebook? 
Gebruik #healthywanderlust als je één van mijn gerechten maakt, super leuk om te zien!

 

 

Pin It on Pinterest

Share This