Er staat een nieuwe aflevering van de Empowerment Reeks S2 online en dit keer ga ik in gesprek met niemand minder dan Willemijn Welten. Zet twee mensen met een passie voor het onderwerp ‘manifestatie’ en de wetenschap vanuit de kwantum fysica bij elkaar en je hebt een gesprek dat nog uren had kunnen duren 😉Willemijn Welten is manifestatie expert, auteur van o.a het boek ‘Manifesteren kun je leren‘ en ze ontwikkelde onlangs het manifestatie kaarten deck ‘Manifesteer jouw magie’ speciaal voor kinderen. En we hebben een primeur in deze aflevering, want Willemijn verteld ook meer over haar nieuwste boek ‘Wonderen Manifesteren‘ die as we speak als pre-order te bestellen is.

Het is een prachtig en inspirerend gesprek geworden, waarin we het o.a. hebben over:

  • Wat is manifestatie precies?
  • Hoe ontdekte Willemijn zelf wat de kunst is van het realiseren van je dromen en welke stappen kun jij hierin zetten?
  • Wat is de kracht van vergeving (van jezelf) en loslaten? Waardoor je manifestatie kracht juist versterkt wordt.
  • Wat is de mooiste les die ik zelf heb geleerd op het gebied van manifestatie, wat mij enorm helpt om acceptatie te kunnen vinden in het leven?
  • Wat helpt Willemijn (en haar tips aan jou) om vertrouwen te voelen in het leven en het grotere geheel?
  • Gun jij het jezelf om te ontvangen?
  • Hoe ga je om met negatieve emoties? En zorgt dit er niet juist voor dat we het ongewenste in ons leven aantrekken?

Een aflevering vol wijsheid en liefde. Voel jij dat je op het gebied van manifestatie nog meer wilt leren en dit compleet eigen wilt maken? Schrijf je alvast in voor de vrijblijvende wachtlijst van mijn 14-daagse cursus ‘Manifest & Rise’ die wegens groot succes in oktober 2023 zal terugkeren. Als je op de wachtlijst staat krijg je namelijk de mogelijkheid om je met een mooie korting aan te melden. Ik heb er nu alweer zin in!

“Zoveel als dat je plezier en liefde kunt voelen, zoveel kun je ook boosheid en angst ervaren. Gun jezelf die emotie. Een emotie, is wetenschappelijk bewezen, duurt maar 90 seconde. Het is het verhaal dat wij er van maken waardoor het langer duurt. Laat die emotie er zijn.”

– Willemijn Welten.


Speciaal voor jou als Self Love Talk luisteraar ontvang je met de code ‘Merel20’ 20% korting op jouw gehele online bestelling van Dr. Hauschka. Van een van de luisteraars Liselotte – thank you! – kreeg ik de tip, dat je via de online shop ook hele fijne ‘mini-kits’ kunt bestellen. Elke set bestaat uit klassiekers voor de drie basisstappen reinigen, versterken en verzorgen. Zo kun je testen wat de producten doen voor jouw unieke huid. Je kunt kiezen uit een set voor de normale, rijpe, gevoelige of droge huid.


Ik wens je een hele mooie dag toe!

Tip: beluister ook aflevering #100 met Trodessa Barton over de zin en onzin van het leven én de dood en dé levenslessen die echt het verschil maken.

Liefs, Merel

Pin It on Pinterest

Share This