In dit een-na-laatste gesprek van de Empowerment Reeks S2 ga ik in gesprek met Clenda Moen, Human Design expert en coach. Voor de vrouwen in mijn 3-maanden Magical Rhythm 1:1 coaching groepsprogramma heb ik Clenda als expert uitgenodigd en na alle positieve reacties, kon ik niet anders dan haar uitnodigen voor de podcast!Een gesprek over onder andere: je vindt de aflevering hier om te beluisteren via Spotify. Ook te vinden via o.a. Apple podcasts en iTunes. 

  • Human Design.
  • Zelfacceptatie.
  • De verbinding opzoeken en herstellen met jezelf, het nu en jouw gevoel.
  • En in deze aflevering nodigt zij jou ook uit om jouw eigen Human Design chart op te zoeken. (Dat kan je heel gemakkelijk en gratis doen via deze link: https://www.mybodygraph.com/free-bodygraph).

Clenda gaat in deze afleveringen in op de basis kenmerken van de verschillende energietypes. Geweldig om door middel van deze podcast al een start te maken in het ontdekken van jouw unieke energietype en hoe dit jou kan helpen om vanuit meer alignement met jezelf te leven. Doe je mee?

Daarnaast verteld Clenda meer over een lange ingrijpende periode in haar leven, nadat zij in 2011 in Curacaõ werd geprikt door een mug, genaamd dengue. Dit werd een strijd van leven of dood en had nog jaren invloed op haar leven. Tijdens haar herstel maakte zij tegelijkertijd ook mentaal, emotioneel, fysiek & spiritueel een shift door.

Wat haar heeft geholpen en nog steeds helpt om meer in verbinding met het nu, zichzelf en haar gevoel te leven deelt ze in deze aflevering. Wil je meer van Clenda leren? Momenteel is de verkoop van haar prachtige 7-daagse Reconnect Instagram Cursus gestart:

Tip: gebruik de code ‘merel20’ voor 20% korting op jouw gehele online bestelling bij Dr. Hauschka, verwen jezelf of een ander!

Veel luisterplezier!


Ik wens je een hele mooie dag toe!

Tip: beluister ook aflevering #101 met Willemijn Welten over manifestatie, vergeving en het jezelf gunnen om te ontvangen.

Ps. Vorige maand werd ik geïnterviewd door Marjolein Berendsen van de Holistisch Leven podcast. Via deze link kan je dit mooie gesprek bekijken of luister via Spotify of iTunes.

Liefs, Merel

Pin It on Pinterest

Share This