Het is zondag en dat betekent dat er een nieuwe Self Love Talk podcast online staat! In deze podcast ga ik in gesprek met niemand minder dan Mayra Louise de Wilde. Mayra is onder andere bekend van haar eigen body positivity en zelfliefde website, haar podcast kanaal waar zij in gesprek gaat met verschillende vrouwen en sinds kort van haar eerste boek genaamd ‘Op je lijf geschreven’. Door middel van haar motto ‘happiness is not a dress size’ inspireert zij dagelijks vrouwen om hun geluk niet te laten afhangen van een bepaalde kledingmaat. Wat ik onder andere met Mayra bespreek in deze self love talk? Lees snel verder.


PODCAST: IN GESPREK MET MAYRA LOUISE

Wat een mooi inspirerend mens is Mayra zeg en wat heb ik ervan genoten om haar kijk op zelfliefde en body positivisy in deze self love talk te horen. Deze podcast is absoluut een must listen om jouw eigenwaarde te vergroten en om vanaf nu liefdevoller om te gaan met de onzekerheid over jezelf en/of jouw lichaam. Onzeker zijn we namelijk allemaal en het is geweldig dat Mayra (en met haar veel vrouwen en mannen) het taboe doorbreken om deze onderwerpen bespreekbaar te maken. Je bent niet alleen wanneer je onzeker bent en soms ontzettend baalt van je eigen spiegelbeeld en in deze self love talk vraag ik Mayra hoe zij hiermee omgaat.

Wat betekent zelfliefde voor Mayra? Hoe heeft de transformatie van een ongelukkig met haar lichaam zijn naar het ontwikkelen van een liefdevolle omgaan met haar lichaam plaatsgevonden? Hoe ga je om met onzeker zijn over je lichaam tijdens het daten? Hoe kan je ervoor zorgen dat je deze zomer wél kan genieten tijdens de momenten aan het strand of het zwembad? Hoe ga je om met het schoonheidsideaal op social media? Op al deze vragen en nog veel meer geeft Mayra Louise in deze inspirerende self love talk openhartig antwoord. Luister vooral mee!

Je kan de Self Love Talk podcast beluisteren via iTunes, Spotify of via andere kanalen. Ook kan je alle podcast afleveringen eenvoudig via de homepage van Healthy Wanderlust beluisteren. Veel luisterplezier.


Elke zondag verschijnt er een nieuwe Self Love Talk podcast online.

Bekijk ook: in gesprek met Charlotte de Jong over haar burn-out, het herstel hiervan en haar positieve mindset

Afbeelding afkomstig van de website van Mayra Louise

Pin It on Pinterest

Share This