In deze nieuwe self love talk ga ik openhartig het gesprek aan met niemand minder dan Charlotte de Jong, onder andere bekend van Charlie’s Kitchen en van haar eigen programma ‘Echt in balans’. In deze podcast praat ik met Charlotte over haar burn-out in combinatie met een depressie, het herstel hiervan en hoe haar positieve mindset haar leven heeft veranderd. Deze moeilijke periode heeft haar uiteindelijk zoveel waardevolle inzichten gegeven en lessen geleerd dat zij haar burn-out zelfs kan zien als een cadeautje. Lees meer.


SELF LOVE TALK PODCAST MET CHARLOTTE DE JONG

Wat kan je verwachten van deze self love talk podcast? In het gesprek met Charlotte verteld zij over een moeilijke periode in haar leven waarin zij te maken kreeg met een burn-out in combinatie met een depressie. Een zware tijd waar zij met behulp van een coach van wist te herstellen en waardoor zij vandaag de dag een enorme passie heeft om iedereen te helpen naar een leven meer in balans.

Persoonlijk vind ik het onwijs inspirerend om in deze self love talk te horen hoe eerlijk Charlotte is over deze periode in haar leven, wat zij hier allemaal van heeft geleerd en hoe krachtig zij dit nu dagelijks toepast. Charlotte maakt dagelijks een prioriteit van haar eigen welzijn, staat elke dag bewust stil bij zichzelf en of ze wel goed voor zichzelf zorgt. Een hele mooie en pure vorm van zelfliefde.

Beluister de self love talk podcast op iTunes, op Spotify of klik hier om te kijken waar je de afleveringen nog meer kan beluisteren.


Luister ook naar de self love talk met Jip Isabel over haar eetstoornis verleden en zelfliefde

Pin It on Pinterest

Share This