Hi babe, great to see your face here again! Er is nog iets anders dat ik heel erg leuk vind om vandaag met jou te delen. De eerste SELF LOVE TALK podcast aflevering staat namelijk live. Ik kan niet wachten tot jij hier naar geluisterd hebt en ik hoop natuurlijk ontzettend dat het jou mag inspireren of entertainen. Via Instagram lieten jullie mij weten wat het onderwerp van de eerste podcast aflevering zou moeten zijn. Massaal stemde jullie op het onderwerp “negatieve self-talk aanpakken“. YES, want ik vind dit ook zo’n belangrijk onderwerp. Wanneer je er bewust voor kiest om dit aan te pakken en op deze manier meer positiviteit te creëren voor jezelf kan dit zo’n mooi effect hebben op jouw leven en zelfbeeld.


NEGATIEVE SELF-TALK

Ik deze aflevering neem ik je mee in mijn eigen negatieve self-talk. Best confronterend om dit bespreekbaar te maken, maar ik geloof in de kracht van delen. Ik geef jou laagdrempelige en haalbare tips hoe jij negatieve self-talk kan aanpakken én ik stel jou een ontzettend krachtige vraag. Een vraag die ervoor zorgt dat jij jouw negatieve self-talk vanuit de ogen en mond van een ander laat zien / horen… Luister je mee?

Deze podcast kan je ook luisteren via Spotify of via iTunes.

 

Vind je het fijn om jouw ervaring of gedachtes na het beluisteren van deze SELF LOVE TALK met mij te delen? Don’t hold back! Je mag mij altijd een berichtje sturen. Dit kan via een comment onder dit artikel, een privé berichtje via Instagram of via een mailtje. I love to get in contact with you!

Houd ook sowieso mijn Instagram in de gaten, want hier laat ik jou mee bepalen waar de podcast afleveringen over zou moeten gaan. To make sure it’s all about you, about what you need! Laten we samen kiezen voor een positieve verandering en meer geluk voor onszelf creëren.


Ik hoop jou terug te zien bij de volgende SELF LOVE TALK podcast!

Liefs, Merel

Pin It on Pinterest

Share This