In deze aflevering van de Self Love Talk podcast bespreek ik graag een waardevol onderwerp met je: dankbaarheid. Met veel enthousiasme start ik het nieuwe seizoen van de podcast met een onderwerp dat voor mij persoonlijk erg belangrijk is. Dankbaarheid is een zelfliefde-tool die ervoor kan zorgen dat je dagelijks positiever in het leven staat. Het heeft mijn leven veranderd en kan zelfs mijn dag in een split second positief beïnvloeden. Luister je mee?


#15 podcast: Dankbaarheid als zelfliefde-tool inzetten

In deze podcast aflevering vertel ik je wat dankbaarheid precies is en hoe dit een krachtig onderdeel van jouw Zelfliefde Mindset kan vormen. Waar is mijn interesse in dit onderwerp door ontstaan? Ook hier vertel ik je graag meer over. Dagelijks oefenen met dankbaarheidsoefeningen (deze vind je ook terug in mijn boek) heeft mijn leven verandert. Hierdoor ervaar ik de dagen met meer diepgang en positiviteit en dit gun ik iedereen!

In de podcast vertel ik je wat dankbaar zijn doet met je brein en gemoedstoestand. Aan de hand van een G-schema leg ik je uit wat het effect is van de liefdevolle en positieve gedachtes, die je creëert door dankbaar te zijn. Nog belangrijker misschien? Hoe kan je zelf aan de slag? In deze podcast over dankbaarheid deel ik een aantal simpele tips en tools met jou. Begin hier dus vandaag zelf nog mee! Ik hoop je met deze eerste aflevering van seizoen 2 te mogen inspireren en je dag een beetje mooier te maken.

Zet jij deze zelfliefde-tool vanaf vandaag ook bewust in? 


Luister naar de Self Love Talk podcast:

Beluister de self love talk podcast op iTunes, op Spotify of klik hier om te kijken waar je de afleveringen nog meer kan beluisteren.

Op deze pagina vind je een overzicht van alle Self Love Talk podcast afleveringen.
Zo vertelt Jip Isabel in deze podcast hoe je kan leven naar je menstruele cyclus. 


Mocht je zelf een leuk idee hebben voor een volgende podcast: je mag mij altijd een mail sturen!

Pin It on Pinterest

Share This