Er staat een gloednieuwe Self Love Talk podcast voor je online! In deze aflevering bespreek ik graag een waardevol onderwerp met je: van angst naar actie. Hoe doe je dit? Hoe stap je vaker uit je comfortzone om zo te groeien als persoon en meer voor jezelf te creëren? Als je mij al langer volgt of mijn boek hebt gelezen dan hoor je het mij vaker zeggen: verandering vraagt om actie. Wil jij gelukkiger zijn of positiever in het leven staan? Je dromen achterna gaan? Beter voor jezelf zorgen? Een liefdevolle partner vinden? Kom ik actie! Maar wat nou als deze actie je beangstigd? Lees en luister vooral mee.


In deze podcast: met zelfliefde van angst naar actie

Bang zijn voor iets nieuws of onzeker worden van het zetten van een volgende of nieuwe stap: het is compleet menselijk. Het zijn emoties die we vrijwel allemaal ervaren wanneer we gevraagd worden om uit onze comfortzone te stappen. Je brein houdt van veiligheid en zekerheid en een actie ondernemen die geheel onzeker is zorgt vaak voor weerstand van binnenuit. Een eindeloze stroom aan gedachtes die je vertellen dat je iets niet moet doen, iets toch niet kan of je vast allemaal fouten zal maken, racen door je hoofd. Het vergroot de onzekerheid en maakt het ontzettend lastig om van angst over te gaan tot actie.

Zelfliefde kan jouw drive van binnenuit zijn om prioriteit te geven aan je eigen welzijn: je geluk, gezondheid en persoonlijke groei. Om op deze manier meer voor jezelf te creëren. Hoe spannend of eng dit soms ook is, je kan op jezelf steunen en bouwen. In deze Self Love Talk deel ik drie belangrijke lessen met je waarmee ik je hoop te inspireren om met zelfliefde vaker van angst tot actie over te gaan. Waarom? Hoe? Luister vooral mee met deze nieuwe Self Love Talk.

Beluister de Self Love Talk podcast op iTunes, op Spotify of klik hier om te kijken waar je de afleveringen nog meer kan beluisteren.

Wil je mij na het luisteren een berichtje sturen of heb je zelf een leuk idee voor een volgende Self Love Talk? Stuur mij vooral via Instagram een bericht!


Luister ook deze podcast: dankbaarheid helpt jou om dagelijks positief in het leven te staan

Pin It on Pinterest

Share This