Er staat een nieuwe podcast online! Deze aflevering nam ik vorige weer spontaan op. Ik voelde mij namelijk geïnspireerd en daarnaast voelde ik de behoefte om deze inzichten en inspiratie met jou te delen. Afgelopen maand (januari ’20) voelde voor mij als een struggle, wat nog frustrerende was: ik kon totaal niet plaatsen waarom? Tot ik iets las, tot er een kwartje viel. Hoe kon ik zoiets simpels over het hoofd zien? En nog waardevoller: hoe kon zoiets simpels zoals ’tevreden zijn met de kleine dingen’ opeens zo’n verschil maken? Ik raakte geïnspireerd om geluk meer te vinden in het hier en nu, in tevreden zijn. Dit deel ik met liefde met jou in deze podcast. Luister je mee?


Gelukkig zijn: tevreden zijn met wat er is in het hier en nu

Een spontane podcast waarin ik met je deel hoe voor mij het kwartje viel en ik hierdoor weer even terug naar de basis ging. De plek waar het – in mijn ogen – altijd allemaal start. Echt stil staan bij jezelf. Bij je gevoel, je gedachtes en jezelf de juiste vragen stellen. Soms is het nodig om stil te staan, geïnspireerd te raken en jezelf de vraag te stellen: ‘wat zou mijn dag vandaag mooi maken?’. En heel eerlijk: dat zit hem vaak in de kleine – alledaagse – dingen. Mocht jij het herkennen dat je jezelf soms verliest in het altijd streven naar meer (hier is niet per se iets mis mee – daar praat ik ook over) of merk je dat de mogelijkheid om je te vergelijken met anderen er (onbewust) voor zorgt dat je minder tevreden bent met jezelf of je leven? Dan hoop ik dat ik je mag inspireren met deze nieuwe Self Love Talk.

Beluister de Self Love Talk podcast op iTunes, op Spotify of klik hier om te kijken waar je de afleveringen nog meer kan beluisteren.
In deze Self Love Talk vertel ik je waarom tevreden zijn en bewust in het hier en nu zijn, zoveel waarde toevoegt aan je leven. En hoe je tevreden kan zijn terwijl je vanuit zelfliefde nog steeds streeft om jezelf te ontwikkelen en doelen te behalen. Ook geef ik je tips op het gebied van mindfulness, een mooie zelfliefde-tool die je kan inzetten om de relatie met jezelf te versterken en om bewust te kunnen genieten van het hier en nu. We streven naar meer, vergelijken onszelf en leven hierdoor vaak al in de toekomst. Lopen we hierdoor niet veel geluk juist mis?

In deze podcast daag ik je uit om zelfliefde in de praktijk te brengen en vandaag het ‘nieuwe’ geluk te ervaren.


Luister ook naar:

De podcast die mooi aansluit op deze #19 Self Love Talk gaat helemaal over dankbaarheid. Wil je je dag echt vullen met inspiratie en zelfliefde? Combineer deze podcasts (#16 en #19) met elkaar, ga zelf aan de slag, oefen en ervaar de kracht van kwetsbaarheid en zelfliefde.

Lees hier meer over deze aflevering.


Dit vind je misschien ook interessant: zelfcompassie – wanneer je tegen jezelf zegt ‘ik ben genoeg’.

Pin It on Pinterest

Share This