Er staat een nieuwe unieke Self Love Talk podcast voor je online: de zelfliefde peptalk! Deze motiverende peptalk heb ik opgenomen om jou te inspireren om vaker de krachtige woorden ‘you got this!’ tegen jezelf te zeggen. Ik hoop door middel van deze muzikale podcast positief te kunnen bijdragen aan jouw dag. Om je te steunen wanneer je door een moeilijke periode gaat, je uit een dipje te helpen, je te motiveren om meer uit jezelf en het leven te halen en om je dag positiever te maken. Deze woorden zeg ik namelijk ook elke dag tegen mezelf: you got this!


Zelfliefde peptalk podcast: een motiverende boodschap

Zodra ik wakker word in de ochtend is mijn lief de eerste persoon die ik zie en zijn de woorden ‘you got this’ de eerste woorden die ik lees. Mijn vriend ligt uiteraard (en gelukkig!) elke ochtend naast mij en aan het voeteneind van ons bed staat een lijst met daarin een poster waar groot en kleurrijk de tekst ‘you got this’ op staat. Het is de krachtige en motiverende reminder die ik mezelf elke dag geef en de intentie waarmee ik de rest van de dag beleef.

Voorzie jezelf van een friendly reminder

Een paar jaar geleden vormde deze woorden de achtergrond van mijn telefoon, zodat ik elke keer wanneer ik mijn telefoon opende aan mijn eigen kracht werd herinnerd. Dat is waar deze woorden voor mij voor staan en dat hoop ik jou – onder andere door deze podcast – ook mee te geven. Het leven bestaat uit hoogte en diepte punten, soms gaat het ons makkelijk af en soms hebben we een flinke portie doorzettingsvermogen nodig om ons niet te laten tegenhouden door alle hobbels in de weg.

Jij hebt echter alle kracht al in je die je nodig hebt om meer uit het leven te halen, je dromen te behalen, nieuwe dingen te leren, uit je comfortzone te stappen, de eerste stap te zetten en hobbels op de weg te overwinnen.

Jij kan jezelf namelijk altijd de ruimte geven en het vertrouwen bieden dat je het kan. Dat je mag leren, groeien, bloeien en ontdekken. Dat je fouten mag en zal maken, onderuit zal gaan, je ergens ontzettend van zal balen of niet tevreden zal zijn met jezelf of je prestaties.

Jij kan tegen jezelf zeggen ‘you got this’: je kan het nog eens proberen, je mag iets niet weten en iets nieuws leren, je mag balen en vervolgens je best doen om het gewenste effect wel te behalen, je mag een nieuwe stap zetten spannend vinden, maar met een liefdevol duwtje in de rug doe je het toch.

Jij kan alles, daar ben ik voor de volle 100% in

Dat klinkt misschien een beetje romantisch, want ik ken jou (hoogstwaarschijnlijk) niet persoonlijk, maar ik weet het zeker. Ik weet het namelijk ook van mezelf. En niet omdat ik mij altijd zelfverzekerd voel, alles denk te weten en kunnen of over de juiste kennis en vaardigheden beschik om elke nieuwe stap altijd om te kunnen toveren tot een geslaagde stap, maar omdat ik mezelf de ruimte geef om te groeien, om te zijn, om te bloeien. Omdat ik mezelf niet door twijfels, angst, het goedbedoelde – doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg – advies van anderen en mijn eigen kritische stemmetje laat tegenhouden. En ik hoop jij ook niet. 

En dat wil ik in deze podcast ook tegen jou zeggen: YOU GOT THIS!

Luister je mee?

Beluister de Self Love Talk podcast op iTunes, op Spotify of klik hier om te kijken waar je de afleveringen nog meer kan beluisteren.


Deze podcast vind je denk ik ook interessant: Self Love Talk #19 | Is tevreden zijn het nieuwe geluk?

Pin It on Pinterest

Share This