In deze nieuwe #selflovetalk aflevering deel ik de twee kanten van het maken van een keuze met je. Waarom? Omdat het ontzettend waardevol is om je hiervan bewust te zijn én jezelf de juiste vragen te stellen.  De titel van deze podcast says it all. Wat maakt keuzes maken, kiezen voor jezelf of durven om ons volle potentieel te benutten zo lastig? Je herkent dit misschien zelf ook wel. Vooral keuzes die groot zijn.

Kiezen voor jezelf heeft twee kanten: mag jij ze zien en voelen?

​​Omdat het maken van een bepaalde keuze niet alleen de kant kent van datgeen waar je wel voor kiest, maar ook waar je niet (langer) voor kiest. Wat je achterlaat, het gemis, iets wat niet meer mogelijk is, de teleurstelling. Of iets wat of iemand die niet langer meer bij je hoort. Het kan gepaard gaan met angst, schaamte of schuldgevoel. Het kan betekenen dat je afscheid neemt van een bepaalde versie van jezelf, een manier van leven wat zo bekend was. 

En dat is niet altijd makkelijk.

​​Het is zo belangrijk om de twee kanten van een keuze te bekijken. En vooral ook jezelf toe te staan dit te voelen, want juist omdat we deze gevoelens proberen te vermijden zetten we onszelf vaak onbewust vast. ​​Zodat je jezelf de juiste vragen kunt stellen: die deel ik uiteraard met je in deze podcast.Deze podcast maakt je vrij.

Om het leven op jouw voorwaarden te leven.
Prioriteit te geven aan je eigen geluk en verlangens.
Om je volle potentieel te belichamen.

Over dat laatste geef ik binnenkort (dinsdag 15 november om 20:00) een exclusieve gratis online masterclass:Activeer je volle potentie. Je kunt je aanmelden via deze link: https://healthywanderlust.nl/activeer-jouw-volle-potentie/ en ook ontdekken wat je tijdens deze masterclass zal ontdekken.

Veel luisterplezier! Liefs, Merel

Pin It on Pinterest

Share This