De laatste aflevering van het tweede seizoen van de Empowerment reeks staat online! Het voelt voor mij ontzettend kloppend om dit af te sluiten met een bijzondere gast: Roanne van Voorst. Roanne is onderzoeker, schrijver, journalist, (TEDx) spreker, universitair docent en antropoloog van de toekomst. Zij heeft mijn kijk op de wereld om mij heen: de natuur, dieren en de verbinding met elkaar als mens veranderd én positief beïnvloed. En om heel eerlijk te zijn.. ik vind het een spannende aflevering om te delen.


Self Love Talk podcast: Roanne van Voorst over de toekomst van voedsel en de verbinding met natuur en dieren.

De podcast is mijn platform die ontstaan is vanuit mijn hart en visie om de wereld een stukje liefdevoller te maken, in eerste instantie in en vanuit onze eigen liefdevollere binnenwereld.

Waarom ik het spannend vind om deze aflevering te delen? Omdat dit een onderwerp is wat zo dicht bij mijn hart ligt. In alles wat ik doe wil ik jou begeleiden om (weer) dichter bij jezelf te komen, jouw volle potentie te belichamen én inspireren om jouw droomleven te manifesteren. Nooit is het mijn intentie om een ander te vertellen hoe hij of zij het leven zou moeten leven.

Mijn wens is een liefdevollere wereld, waarin we in eerste instantie meer in harmonie met onszelf leven en vanuit deze basis met de wereld om ons heen: mensen, natuur, dieren.

In 2019 las ik Roanne haar boek: ooit aten we dieren. Over de toekomst van voedsel. We zijn opgegroeid in een tijd waarin het consumeren van dierlijke producten volkomen geaccepteerd is. Wetenschappers voorspellen echter dat dit in de nabije toekomst taboe zal worden.

En deze verandering? Die zien we al gebeuren. Roanne vertelt je hier alles over in deze aflevering.

Het gesprek is prachtig, open, zó interessant en het prikkelt jou en mij om een (wetenschappelijk) kijkje in de toekomst te nemen: hoe willen we daaraan bijdragen? Wat mij altijd helpt is de vraag: wat zou ik vanuit liefde doen? En dat is in dit geval: deze aflevering met je delen. Ik hoop dat je er van geniet.


Tip: gebruik de code ‘merel20’ voor 20% korting op jouw gehele online bestelling bij onze podcast partner Dr. Hauschka, verwen jezelf of een ander!


Veel luisterplezier!

Liefs, Merel

Tip: beluister ook dit Self Love Talk gesprek met Clenda Moen over Human Design, zelfacceptatie en verbinding maken met jezelf en jouw gevoel.

Pin It on Pinterest

Share This