trek het leven aan waar jij naar verlangt

ontvang het album direct in je inbox

MEDITATIE ALBUM: EVOLVE

Met deze (hypnotische) meditaties op het album herprogrammeer je jouw onderbewustzijn naar een blueprint die jouw gewenste leven weerspiegelt. Waardoor je met meer gemak jouw dag ervaart precies zoals je dit wilt én de gewenste doelen en dromen in jouw realiteit kunnen ontstaan.

Leer de kracht van jouw mind en intentie ontdekken.

“Our intention creates our reality”

– Wayne Dyer

 Hoe wil jij jouw leven écht graag dagelijks ervaren? Welke verlangens en dromen wens je te vervullen?

Het Evolve meditatie album is jouw (hypnotische) tool wat ervoor zorgt dat je dit niet alleen (op dagelijkse basis) heel helder voor jezelf krijgt, maar dit ook moeiteloos tot realiteit kunt brengen.

“When your intention is clear, so is the way”. Ontdek de kracht van je (onbewuste) brein én laat deze natuurlijke werking dagelijks vóór je werken. Geloof mij, het is zo zonde om hier geen gebruik van te maken. 

 Het (hypnotische) meditatie album ‘Evolve‘ is voor jou als:

✓ Je dagelijks weinig grip op je dag kunt krijgen, terwijl je dit (wat er ook in jouw leven gebeurt) wel graag zou willen, zodat je daarmee moeiteloos kunt sturen naar hoe je jouw dag wél wilt ervaren. Waardoor je gemakkelijker kunt creëren en aantrekken wat jij wilt. 

✓ Je op dit moment niet altijd de energie voelt die je graag wilt voelen en je juist graag bewust meer positieve energie wilt gaan ervaren. Zodat je dagelijks lekkerder in je vel zit en meer vertrouwen in jezelf en het leven ervaart, want dit is de energie waarmee jij meer van hetzelfde aantrekt!

 

✓ Je niet langer wilt afwachten tot jouw gewenste leven en doelen uitkomen, je voelt dat het tijd is om jouw verlangens en dromen te vervullen, waardoor je meer kunt genieten van jouw leven. 

✓ Je een negatieve cyclus aan gedachtes of twijfels eenvoudig wilt doorbreken en weet hoe je dit kunt ombuigen naar een mindset die jou de gewenste resultaten in jouw leven brengt. 

✓ Je meer rust in jezelf en het leven wilt voelen, zodat je de kracht en het vertrouwen voelt om datgeen te creëren wat jij wilt. Er is zoveel mogelijk, jij wilt dit ontdekken en realiteit maken, focus is creatie.  

Meditatie album

Het Evolve meditatie album bevat:

Een uitgebreide Evolve guide: met uitleg wat hypnose is, oefeningen om de kracht van intentie specifiek toe te passen op jouw gewenste leven en verlangens en instructies hoe jij dit en de (hypnotische) meditaties kunt inzetten om deze resultaten moeiteloos in jouw leven te creëren en aan te trekken. Zodat jij compleet weet en je ondersteunt voelt hoe je dit album kunt inzetten én gegarandeerd de resultaten ervaart die bij jou als uniek individu passen.

Een krachtige verdiepende hypnotische meditatie om jezelf neurologisch te herprogrammeren en heel gericht en effectief (vanuit je onderbewuste) los te laten wat nu haaks staat op hoe jij het (dagelijks) leven graag wilt ervaren. 

✓  Een kortere meditatie om dagelijks de kracht van intentie heel gemakkelijk toe te passen, waardoor de kracht hiervan écht verschil kan maken in jouw dagelijks leven. Ervaar hierdoor een mindset én de energie die direct afgestemd is op jouw gewenste dag, je wordt een magneet om meer van hetzelfde te ontvangen. Niet langer forceren, maar aantrekken.  

✓ Een unieke shift meditatie die je op elk gewenste moment kunt inzetten om twijfels of een negatieve cyclus in slechts enkele minuten om te buigen naar (innerlijke) rust en vertrouwen. Gemakkelijker dan dit wordt het niet om meer grip op jouw dag te krijgen.  

YES, ik wil het album ontvangen.

Maak jouw keuze tussen het FUNDAMENTAL of het COMPLETE pakket.
* De exclusieve Kukuru aanbieding was t/m 22 januari geldig. 

Meditatie album

Fundamental meditatie pakket.

  • Ga voor het Fundamental pakket: ontvang het Evolve meditatie album voor slechts € 39,-
  • Jouw effectieve hypnotische tool om het leven op dagelijkse basis precies te ervaren zoals jij dat graag wilt én meer van hetzelfde aan te trekken. 
  • * Je ontvangt het album direct in je inbox, alle meditaties blijven onbeperkt van jou.

Of ga voor het..

Meditatie album

Complete pakket: Evolve én Magnificence meditatie album.

  • Ga voor het Complete pakket: ontvang het Evolve meditatie album én het Magnificence meditatie album in totaal voor slechts € 60,- i.p.v. € 78,-.
  • Waarbij de kracht van het Evolve album zit in jouw brein en de frequentie van energie op dagelijkse basis toepassen en hiermee de dag ervaren zoals jij dat graag wilt, sluit het Magnificence album hier mega goed op aan doordat dit album je helpt om je volledig af te stemmen op de toekomstige versie van jezelf en alle dromen die jij wilt realiseren. Met de tracks op dit album tap jij in op jouw allergrootste dromen (it’s time to start dreaming big) en programmeer jij jezelf neurologisch en energetisch om die versie van jezelf volledig vrij te maken.

    Waar het Evolve album zorgt voor dagelijkse positieve (afgestemde) energie, begeleidt het Magnificence album jou om vrij te komen van alle (beperkende) kaders en te gaan staan in jouw hoogste potentie, ook wel jouw Magnificence.

  • Ontvang de bundel direct in je inbox, lees hier meer over het Maggnificence album. Werd in 2022 ruim 900+ keer verkocht. 
  • * alle meditaties blijven onbeperkt van jou.

Hi, ik ben Merel

In 2012 studeerde ik af als pedagoog en inmiddels ben ik werkzaam als gecertificeerd transformatiecoach en hypnotherapeut. Daarnaast ben ik auteur van het boek Self Love Talk (5e druk!), mijn tweede boek ligt in het voorjaar van 2023 in de winkels en podcast host (500.000+ luisteraars). Ik help vrouwen om vanuit zelfliefde meer empowerment en ownership over hun leven te ervaren en hoe zij vanuit deze basis hun droomleven kunnen manifesteren. In 2022 heb ik hier honderden mensen in mogen begeleiden.

Ik geloof dat alles start bij jezelf en vanuit jezelf en dat zelfliefde de juiste basis is voor het leven van een gelukkig en liefdevol leven. Een manier van leven waar je van geniet, meer zelfvertrouwen voelt, waar je echt jezelf kan zijn en waarin je prioriteit durft te geven aan je eigen welzijn, verlangens en dromen.

Jij voelt misschien ook wel dat er zoveel meer uit jezelf en het leven valt te halen, maar je moet hier wel ruimte voor vrij maken.

Jij bent de creator van je eigen leven en zelfliefde is dé sleutel tot het manifesteren van dit droomleven. Hier help ik je met zoveel liefde bij!

Het is mijn missie om jou te inspireren en begeleiden om prioriteit te geven aan je eigen geluk, gezondheid en persoonlijke groei. Lees hier meer over mij.

Pin It on Pinterest

Share This