Privacyverklaring Healthy Wanderlust

Healthy Wanderlust gaat zorgvuldig om met je privacy en de persoonlijke gegevens die je via deze site deelt. Healthy Wanderlust verwerkt bepaalde persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van deze site en/of omdat je deze gegevens zelf verstrekt. 

Hieronder vind je een overzicht van deze persoonsgegevens:

  • Voor en achternaam
  • Mailadres
  • IP-adres
  • Internetbrowser en apparaat type
  • Gegevens over jouw surfgedrag op de website

Waarom is dat nodig?

Healthy Wanderlust verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het plaatsen van een vraag of reactie op de site
  • Het deelnemen aan winacties
  • Het versturen van een nieuwsbrief
  • Het aanleveren van onze diensten

Hoe lang worden jouw persoonsgegevens bewaard?

Healthy Wanderlust bewaart je persoonsgegevens niet langer dan nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld en houdt zich aan de wettelijke bewaartermijnen. Als je een reactie achterlaat, blijven je gegevens in de WordPress-database staan. Wil je dat ze hieruit verwijderd worden? Stuur mij dan een mailtje via info@healthywanderlust.nl en het zal binnen 14 dagen gebeuren.

Onze website heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de onlineactiviteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@healthywanderlust.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Delen met derden

Healthy Wanderlust verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen?

Je hebt altijd het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Healthy Wanderlust en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@healthywanderlust.nl

Hoe worden de gegevens beveiligd?

Healthy Wanderlust neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@healthywanderlust.nl. In het uiterste geval kun je contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Websites van derden

Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die via links met deze site zijn verbonden. Healthy Wanderlust kan niet garanderen dat derden op een betrouwbare en veilige manier met je persoonsgegevens omgaan.

Hoe zit het met cookies op deze site?

Healthy Wanderlust gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Healthy Wanderlust gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Social media cookies
Posts op deze site kun je met buttons delen via social media kanalen als Facebook, Pinterest of Instagram. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten je persoonsgegevens. Lees de privacy verklaringen van de social media partijen om te weten wat zij met de verzamelde informatie doen.

Op deze website worden mogelijk ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn adverteerders en sociale mediabedrijven.

Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Zie voor een toelichting: de website veilig internetten.

Opgesteld in juni 2019. Deze voorwaarden kunnen te allen tijde worden aangepast.

ONTVANG DE GRATIS ZELFLIEFDE PLANNER

Schrijf je in en ontvang de unieke gratis zelfliefde planner. Een waardevolle tool vol inspiratie voor een liefdevolle levensstijl, een dagelijkse checklist + een extra negatieve self-talk oefening. Geef vanaf nu prioriteit aan je geluk en gezondheid!

Ontvang de planner

Nee, bedankt!

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This