Het 21-daagse Zelfleiderschap programma voor jou

 

Vanuit zelfliefde op een daadkrachtige en
liefdevolle manier sturing geven aan je leven


Het 21-daagse Zelfleiderschap programma voor jou

 

Vanuit zelfliefde op een daadkrachtige en liefdevolle manier sturing geven aan je leven

Na het volgen van dit unieke 21-daagse Zelfleiderschap programma beschik jij over alle tools en handvaten om vanuit zelfliefde 100% de verantwoordelijkheid te nemen over je leven, je durft volop ‘JA!’ te zeggen tegen jezelf en je toekomst en voelt een sterk vertrouwen om meer stappen voor en vanuit jezelf te gaan zetten. Klaar om grip te hebben op je leven én wel je diepe verlangens, behoeftes en dromen te vervullen? 

Het programma dat jou en jouw leven een MEGA positieve, liefdevolle en krachtige BOOST geeft in slechts 21 dagen!

Herken jij jezelf hierin?

N

Je voelt je (vaak) belemmert door gevoelens zoals angst en het eeuwige twijfelen, waardoor je niet de keuzes maakt die je graag wilt maken. 

N

Je bent er klaar voor om op het gebied van de liefde, vriendschap, gezondheid, carrière en/of persoonlijke groei wél de resultaten te behalen waar je naar verlangt.

N

Je vraagt je af waarom je niet de dingen doet die je juist graag zou willen doen? 

N

Je weet dat je het vervullen van je dromen en behoeftes meer in eigen hand zou moeten nemen om meer vrijheid en geluk te ervaren.

N

Je voelt de behoefte om meer uit jezelf en het leven te halen, omdat je op dit moment voelt dat je stilstaat. 

N

Je wilt meer ‘JA’ zeggen tegen jezelf en vanaf nu eindelijk eens volgens jouw leefregels gaan leven. 

N

Je wilt de Zelfliefde Mindset methode eigen maken die je helpt om keer op keer je hartenwensen te vervullen én waardoor je ontdekt wat jouw unieke succesformule is om keer op keer te slagen in het leven. 

Zelf(liefde): eigenmachtig, de kern, identiteit.

 

Leiderschap: verantwoordelijkheid nemen om een verandering op gang te krijgen, onmisbaar element om ware veranderingen te realiseren.

 

Zelfleiderschap: vanuit zelfliefde wél de resultaten behalen waar je naar verlangt.

HOE FIJN ZOU HET ZIJN OM TE ONTDEKKEN:

N

Hoe je eindelijk alle drempels overwint die je belemmeren om je behoeftes en dromen te vervullen.

N

Hoe je trouw kan blijven aan jezelf door o.a. volgens jouw eigen leefregels te gaan leven.

N

Wie jij bent zonder deze belemmeringen en negatieve geloofsovertuigingen én hoe krachtig dit zal voelen.

N

Hoe jouw unieke succes-formule eruit ziet waarmee je keer op keer jouw hartenwensen kan vervullen.

N

Hoe je jouw brein (mindset) kan her programmeren voor het behalen van succes op verschillende vlakken van het leven.

N

Dat je met hele kleine aanpassingen en stapjes met gemak groots resultaat kan creëren.

Hoe geweldig zou het voelen om meer (zelf)vertrouwen te ervaren, liefdevoller en krachtiger grip te hebben op je leven én met de juiste mindset keer op keer de resultaten te behalen waar je nu enkel nog van droomt of naar verlangt?

In 21 dagen zal je ervaren dat dit veel makkelijker is dan je wellicht denkt of tot nu toe hebt ervaren, als je maar de juiste stappen zet. Blijf trouw aan jezelf, leef volgens jouw leefregels en voel meer zelfliefde.

Hi, wat leuk om je hier te zien!

Mijn naam is Merel en ik ben coach, hypnotherapeut in opleiding, pedagoog en auteur van Self Love Talk. Ik help vrouwen en mannen om vanuit zelfliefde meer empowerment en ownership over hun leven te ervaren. Ik weet namelijk hoe het is om niet het vertrouwen en de kracht te voelen om je eigen dromen en behoeftes te kunnen vervullen. Twijfelen was vroeger mijn middle name en ik was continue op zoek naar de bevestiging over mezelf en de stappen die ik het beste kon zetten.

Ik vroeg mij heel lang af: ‘hoe zorg ik ervoor dat ik op het punt kom dat ik met gemak stappen ga zetten waardoor ik wél de resultaten in het leven behaal waar ik zo naar verlang?’. Ik wilde zo graag meer vertrouwen in mezelf, mijn keuzes en het leven ervaren, maar ik kon het vicieuze cirkeltje dat mij steeds opnieuw in stilstand hield maar niet doorbreken. Misschien herken je dit wel.

Dat is de reden dat ik besloot om mij jaren geleden te verdiepen in zelfliefde, mindset en persoonlijke groei en dat ik mij als coach hierin liet specialiseren. Ik ontdekte hoe je op een liefdevolle en zeer krachtige manier dat wat je belemmert om jouw leven te verrijken en te groeien kon overwinnen. Ik weet dus hoe het anders kan!

Dit deel ik via mijn online coaching programma’s en ik ben trots op de inmiddels 800+ deelnemers die ik met mijn succesvolle methode heb mogen helpen. Op Instagram volgen ruim 19.000+ mensen mij en online deel ik regelmatig mijn visie met mensen zoals Giel Beelen en offline in o.a. de Happinez en Women’s Health

Ik ontdekte dat zelfliefde dé sleutel is tot het manifesteren van je droomleven. De krachtige basis die ervoor heeft gezorgd dat ik vanuit meer rust, vertrouwen en kracht echt geniet van het leven en mijn wensen en dromen kan najagen! Dat gun ik jou ook, om dit ook te ontdekken en vooral te ervaren hoeveel kracht en energie je dit zal geven. Omdat ik weet dat het ook mogelijk voor jou is. Voor ons allen.

Wat kan je verwachten?

21 mails met inspiratie

Gedurende 21 dagen ontvang je van mij elke dag een inspirerende mail! Via een audio opname deel ik mijn kennis, tips en inzichten met je, dit maakt het super makkelijk voor jou om overal waar je bent het programma te kunnen volgen! 

* Je kan het programma op eigen tempo volgen.

Korte opdrachten

Ook ontvang je elke dag een korte en makkelijke opdracht die je eenvoudig kan implementeren in jouw leven. Waardoor het niet enkel bij nieuwe kennis blijft, maar jouw acties ook aansluiten op het behalen van de gewenste resultaten. Kleine stapjes, groots resultaat!

Hoe ervaren anderen het programma? 

Wat zal je leren?

Ik werk met drie belangrijke pijlers.

ZELF(LIEFDE)

Je leert om jezelf met compassie te behandelen (ook als het leven niet loopt zoals je dat graag zou willen) en je zet de eerste belangrijke stappen om een liefdevolle manier van communiceren eigen te maken, waardoor je juist (daad)krachtiger en met meer vertrouwen keuzes voor en vanuit jezelf gaat maken.

Je leert jezelf kennen zonder alle belemmerende overtuigingen en patronen en zal ervaren hoeveel positieve energie je dit geeft. Je durft meer ruimte in te nemen en te leven volgens jouw leefregels, zeg meer JA tegen jezelf en NEE tegen dat wat je niet dient.

LEIDERSCHAP

Je ontdekt wat jou belemmert om te doen wat jij graag wilt doen in het leven en wat je tegenhoudt om je grote en kleine verlangens en dromen te vervullen. Je leert hoe je die vicieuze cirkel doorbreekt. Misschien nog wel belangrijker: je ontwikkelt een groei-mindset waardoor je met meer gemak, plezier en overgave wél de gewenste resultaten in het leven kan gaan behalen.

Nu vraag je je misschien nog af: wat heb ik hiervoor nodig of waarom lukt het mij nou niet? De eerste belangrijke stappen ga jij zetten om hier een positieve verandering in teweeg te brengen!

ZELFLEIDERSCHAP

Je leert hoe je vanuit zelfliefde op een daadkrachtige en liefdevolle manier meer sturing kan geven aan je leven. Je weet hoe je vanaf nu anders kan doen, zodat je anders ervaart. En nog belangrijker: je weet het niet alleen, je doet het ook. Je weet hoe je trouw kan blijven aan jezelf en wat jouw triggers en game-changers zijn om op authentieke wijze jouw meest liefdevolle leven te (gaan) leven.

Er zit zoveel potentie in je en er is zoveel mogelijk in het leven, je bent er klaar voor om meer dat leven te gaan leven waar je naar verlangt én je weet welke (eerste) stappen je kan zetten om dit te realiseren.

MELD JE AAN! 

21-daagse Zelfleiderschap programma: € 67,- (incl. BTW)

Het 21-daagse programma dat je helpt om te leven volgens jouw leefregels, trouw te blijven aan jezelf en wél de (eerste stappen te zetten om de) resultaten in het leven te behalen waar je naar verlangt en van droomt. 

Zeg jij vandaag nog ‘JA’ tegen jezelf en het vervullen van jouw nu nog (!) onvervulde behoeftes, verlangens en dromen? Zodat je een rijker leven kan leven? Je bent meer dan welkom! 

MELD JE AAN – COMBI DEAL!

Exclusieve instapprijs + een set Inspiratie Kaarten: € 72,-  i.p.v. 82,94,- (incl. BTW + verzendkosten)

Het 21-daagse programma dat je helpt om te leven volgens jouw leefregels, trouw te blijven aan jezelf en wél de (eerste stappen te zetten om de) resultaten in het leven te behalen waar je naar verlangt en van droomt. Laat de Inspiratie Kaarten je inspireren om zelfliefde dagelijks in de praktijk te brengen, beter voor jezelf te zorgen en bewust meer voor jezelf te creëren. Een krachtige combinatie!

Veel gestelde vragen:

Voor wie is dit programma?

Dit programma is voor iedereen die meer wilt genieten van het leven, liefdevoller met zichzelf wilt omgaan en meer uit zichzelf en het leven wilt halen. Voel je de behoefte om een mooier leven te leven, positief in het leven te staan, je krachtiger te voelen en/of je dromen waar te maken? Maar loop je vast in twijfels of angst en mis je de juiste handvaten en tools (en het vertrouwen) om deze stap echt te zetten? Het programma is voor jou geschikt. Ook wanneer je voor je gevoel de connectie met je authentieke ik, hart (intuïtie) of gevoel bent kwijtgeraakt en je dit graag wilt herstellen/versterken dan is dit programma perfect.

Het programma helpt je om meer voor ownership en empowerment over je leven te kiezen én om dit te gaan ervaren.

Hoeveel tijd kost het om het programma te volgen?

Een van de vereiste voor dit gloednieuwe programma was dat dit eenvoudig en behapbaar zou zijn om te volgen. Met kleine stapjes groots resultaat teweeg brengen. Gedurende de 21 dagen kost het je dagelijks 10-15 minuten om de les (via een audio opname – dit kan je dus overal beluisteren) te volgen. Hoeveel tijd jij besteed aan de bijbehorende korte praktische opdracht dat mag je geheel zelf bepalen.

Wat als ik niet genoeg tijd heb om het programma te volgen?

Dan volg je het programma niet in 21 dagen, maar lekker op je eigen tempo 😉 Bewaar de lessen tot een moment waarop het jou beter uitkomt.

Ik vind het heel lastig om echt prioriteit aan mezelf te geven, is dit programma wel voor mij?

Dit programma is dan juist voor jou! De handvaten, tips en tools die ik via dit programma aan je aanbied zijn onderdeel van mijn unieke Zelfliefde Mindset methode. Dit is de succesvolle methode waarmee ik niet alleen mijn eigen leven compleet heb kunnen verrijken, maar ook dat van ruim +400 cursisten die je al voor zijn gegaan. Stuk voor stuk hebben zij ontdekt hoe ze op een zeer liefdevolle, maar krachtige manier zichzelf óók op nummer 1 konden zetten. Zij ontwikkelde met kleine stapjes een mindset die nu vóór hun werkt in het leven en waardoor ze met veel meer plezier en gemak bouwen aan het leven dat zij echt graag willen leven.

Kan je dus een liefdevolle schop onder je kont in de gewenste richting gebruiken? I got you! 😉

Waarom zou ik dit juist nu moeten kopen?

Laat ik je een andere vraag stellen: wat levert het je op om dit nu niet te kopen? Juist, vrij weinig. En wat zou het je allemaal kunnen gaan opleveren wanneer jij wel ontdekt en gaat ervaren hoe je vanaf nu niet alleen veel lekkerder in je vel kan zitten, maar je ook met plezier en gemak die gewenste resultaten kan behalen? Juist, dan kan er opeens heel veel gaan groeien. Gun het jezelf om juist NU te ontdekken hoe je je brein kan her programmeren voor het ervaren van succes op verschillende vlakken van je leven. De kleine stapjes die je zal zetten waarmee je groots resultaat creëert, die kan je keer op keer blijven toepassen.

Wanneer start en eindigt het programma?

Het programma start op het moment dat jij de betaling hebt afgegrond en eindigt wanneer jij er klaar mee bent. Je ontvangt de eerstvolgende dag de eerste mail van een reeks van 21 dagen. Je kan het programma op eigen tempo volgen. 

Wat als mijn vraag hier niet tussen staat?

Je mag mij altijd mailen via support@healthywanderlust.nl. Ik denk en kijk graag met je mee!

Pin It on Pinterest

Share This