GEZONDE RECEPTEN 

Op deze pagina vind je wekelijks nieuwe gezonde recepten. In onze ogen is gezond eten een mooie vorm van zelfliefde. Genieten van lekker en gezond eten terwijl je jouw lichaam voorziet van de juiste voedingsstoffen. Wij hopen jou doormiddel van deze gezonde recepten te kunnen inspireren om liefdevol te eten. Om te genieten, goed voor jezelf te zorgen, plezier te hebben in het koken en vooral niet te streng voor jezelf te zijn. Laat je het ons weten wanneer je een van onze gerechten hebt klaargemaakt? Vinden wij erg leuk om te zien!

Eat good, feel good. Het is voor mij een harde waarheid geworden. Lekker en gezond eten is voor mij een vorm van zelfliefde en dit zou het – in mijn ogen – voor elk persoon moeten zijn .”

Merel Teunis

Founder, Healthy Wanderlust

BEKIJK ALLE RECEPTEN

7 x boost je weerstand smoothies

Hi lieve jij, fijn dat je op dit artikel hebt geklikt! Het is namelijk zo waardevol om op zoek te gaan naar recepten en gerechten waarmee je goed voor je lichaam kan zorgen. Deze 'boost je weerstand' smoothies bevatten antioxidanten, vitaminen en mineralen en...

7 x boost je weerstand smoothie recepten

Kerst voorgerecht | Rode bieten tartaar

Tijd om weer een kerst voorgerecht te delen voor het kerstmenu dit jaar. Dit gezonde kerst voorgerecht is ideaal voor de vegetariërs en veganisten onder ons of voor wie wil laten zien dat een kerstmenu zonder vlees ook ontzettend lekker kan zijn. Dus: wat eten we vandaag? Een heerlijk kerst voorgerecht met als basis zachte rode bietjes. Maak jij deze rode bieten tartaar binnenkort zelf?

Read More

Hollands stamppot recept | Koolraap en pompoen stamppot

De laatste maand van de winter is ingegaan dus we halen nog even alle stampers uit de kast om heerlijke stamppot maaltijden op tafel te toveren. Wat eten we vandaag? Een koolraap en pompoen stamppot! Super gezond en heel makkelijk om te maken. We houden van makkelijk toch? Deze winterse stamppot is rijk aan voedingsstoffen, omdat we verschillende soorten groente gebruiken. Inplaats van een ouderwetse gehaktbal toppen we deze stamppot met iets heel anders af. Benieuwd naar dit stamppot recept?

Read More
Loading

ONTVANG DE GRATIS ZELFLIEFDE PLANNER

Schrijf je in en ontvang de unieke gratis zelfliefde planner. Een waardevolle tool vol inspiratie voor een liefdevolle levensstijl, een dagelijkse checklist + een extra negatieve self-talk oefening. Geef vanaf nu prioriteit aan je geluk en gezondheid!

Ontvang de planner

Nee, bedankt!

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This