Morning sunshines, klaar voor weer een nieuwe dag? Ik moet eerlijk bekennen dat ik mij vaak al heel erg verheug op mijn ontbijtje vanaf het moment dat ik de avond daarvoor mijn wekker voor de volgende dag zet. Ik ben gewoon echt een ontbijt-mens. Niet heel gek, want er zijn zoveel lekkere combinatie te bedenken! Aangezien ik steeds Vaker Vegan probeer te eten hou ik hier ook met mijn ontbijtjes rekening mee. Super makkelijk, want de meeste ontbijtjes waren dit al. Benieuwd naar mijn 3 favoriete vegan ontbijtjes en hoe jij hier ook vanaf morgen ochtend van kan genieten? Please continue.


BANANENSPLIT OVERNIGHT OATS

Voor alle mensen die in de ochtend geen tijd kwijt willen zijn aan het maken van hun ontbijtje heb ik het perfecte recept. Deze overnight oats (de naam zegt het al) maak je namelijk vlak voor het slapen klaar, zet je in de koelkast en de volgende ochtend is je ontbijtje ready to go. De oude vertrouwde bananensplit, maar dan in een heel ander jasje. Voor jou om in de ochtend van te genieten. Vegan, voedzaam en gezond.

HOME MADE GRANOLA

Om jou het leven nog makkelijker te maken staat er een Healthy Wanderlust Kitchen video voor je klaar waarin ik je precies laat zien hoe ik mijn eigen home made granola doorgaans maak. Gebruik dit als basis en voeg naar smaak en wens nog veel andere lekkere ingrediënten toe zodat je elke week weer van een andere smaak kan genieten. Voor dit recept gebruikte ik gedroogde abrikozen en rozijnen. Ik vind het heerlijk om deze granola te eten met soya yoghurt en wat vers fruit.

KOFFIE SMOOTHIE

Deze ontbijt smoothie is perfect om je dag vol energie te beginnen! Ideaal voor die dag waarop je jezelf letterlijk uit bed moet slepen. Die dagen kennen we allemaal wel toch? Ja toch? Stiekem vind ik het trouwens ook heerlijk om deze smoothie op zondag in de middag te maken, dan gooi ik er wat ijsblokjes in en geniet ik lekker van mijn iced coffee in het lente zonnetje. Ook dit ‘ontbijtje’ is geheel vegan, ready for you to enjoy!


Hoe ziet jullie ontbijtje er meestal uit?

Volgen jullie Healthy Wanderlust al op Facebook?
Gebruik #healthywanderlust als je één van mijn gerechten maakt, super leuk om te zien!

 

 

Pin It on Pinterest

Share This