It’s snack o’clock! Vandaag zet ik 5 gezonde hapjes voor jou op een rijtje. En niet zomaar gezonde hapjes; nee de lekkerste gezonde hapjes die je op Healthy Wanderlust kan vinden. Dit scheelt jou een hoop speurwerk (al is dit natuurlijk half the fun ;-)) en zo kan je ervoor zorgen dat deze hapjes binnen no time op tafel staan. Deze 5 gezonde hapjes zijn ideaal voor serveren aan visite of gewoon voor jezelf (en je lief – lucky one!) tijdens een avondje bankhangen.


FAVORIETE 5 GEZONDE HAPJES VAN HEALTHY WANDERLUST

Ik ben trouwens ook wel benieuwd; wat zijn jouw favoriete gezonde hapjes van Healthy Wanderlust of is er een recept dat je graag met mij wil delen? YES, please!! Persoonlijk vind ik het heerlijk om hapjes op tafel te toveren, maar dan ga ik meestal wel voor gezond én lekker. Op deze manier kan je verantwoord snacken en tegelijkertijd ultiem genieten van jouw snack momentje. Win-win lijkt mij toch? Neem vooral een kijkje naar de recepten hieronder voor gezonde hapjes.

PUMPKIN LATTE BLISS BALLS

I love, love, love bliss balls. Deze verantwoorde snack is zo makkelijk om te maken en voldoet perfect als gezond hapje voor tussendoor. Bliss balls kan je met veel verschillende ingrediënten maken en dat laat ik je graag zien in deze Healthy Wanderlust kook video. By the way; zal ik meer kookvideo’s maken? Jullie roepen het maar en ik start mijn camera op!

VEGETARISCHE KIP HAND ROLL

Sommige van jullie weten misschien inmiddels wel dat ik MEGA sushi addict ben – echt ik zou dit het liefste elke dag eten – en daarom kan een hand roll ook niet ontbreken op dit lijstje. Deze vegetarische hand rolls maak je nog lekkerder door hier vegetarische kip reepjes aan toe te voegen. Heb je dit al wel eens geprobeerd? Geloof mij; echt lekkerder dan de real deal.

GEZOND NOTENBROOD

Afgelopen winter maakte ik dit notenbrood (extra lekker met mijn favoriete kruiden!) en inmiddels neem ik regelmatig plakjes van dit ‘brood’ mee naar mijn werk of simpelweg gewoon als snack voor onderweg. Het recept van dit gezonde notenbrood kan dus ook niet ontbreken, want ik weet zeker dat jij van dit gezonde hapje zal genieten. Probeer het snel zelf!

CAPPUCCINO ONTBIJT MUFFINS

Als jij een koffie liefhebber bent dan weet ik zeker dat je deze gezonde snack lekker zal vinden. Ontbijt voortaan met deze cappuccino – zowel voedzaam als rijk aan energie! Vries een aantal van deze muffins in zodat je op elk gewenst moment van de dag een gezond hapje voor jezelf of tafel kan toveren. Zorg ervoor dat de muffins ook rijk aan eiwitten zijn door mijn favoriete eiwitpoeder van Orangefit toe te voegen.

GEZONDE MEXICAANSE EGGMUFFINS

Zin in een hartige snack? Probeer dan deze Mexicaanse eggmuffins eens. Super makkelijk om te maken en je hebt vrijwel altijd de juiste ingrediënten in huis. Dat is namelijk het fijne aan eggmuffins; je kan er meerdere combinaties mee maken. Deze gezonde hapjes zijn zowel warm als koud lekker en left-overs neem je zo mee als snack-on-the-go. Ideaal toch? 


Wat is jouw favoriete gezonde hapje voor tussendoor?

LIEFS, MEREL

Pin It on Pinterest

Share This