Het is weer tijd voor een nieuw top 5 lijstje, cause I know you guys love it! Ik denk dat ik geen enkele vrouw ken die geen liefde heeft voor onze grote vriend ‘chocolade‘. Nu ben ik persoonlijk geen enorme zoetekauw, maar voor gezonde recepten met chocolade kan je mij zeker blij maken. Op Healthy Wanderlust heb ik dit dan ook regelmatig verwerkt in verschillende gerechten. Van toetjes tot movie-night snacks. Doe vooral inspiratie op met deze recepten met chocolade en laat mij weten wat jouw favoriet is!


5 X GEZONDE RECEPTEN MET CHOCOLADE

Vegan fluffy chocolade mousse

Het is niet voor niets dat deze chocolade mousse bovenaan het lijstje staat, want ik vind dat jullie dit recept allemaal een keer moeten proberen! Wist je dat het namelijk super makkelijk is om gezonde luchtige chocolade mousse te maken zonder alle door de fabrikant toegevoegde suikers die slecht voor je zijn? Now you do! Doe er je voordeel mee girls and thank me later ūüėČ Klaar voor nog meer gezonde recepten met chocolade?

Popcorn met pure chocolade

Deze snack is perfect voor een avondje met vriendinnen of je lief op de bank, lekker binnen blijven met een goede film aan. Grote bak popcorn op schoot en jullie zijn zoet voor de komende uurtjes. Hier lees je hoe je de standaard popcorn (wat een goede healthy snack kan zijn) kan ‘pimpen’ zodat deze extra lekker wordt. Wat is jouw favoriet?¬†

Vegan chocolade pannenkoeken

Een relatief nieuw receptje op Healthy Wanderlust, maar ook dit gerecht hoort zeker thuis in mijn TOP 5. My oh my, wat is het genieten als je de dag begint met deze luchtige vegan pannenkoeken. Super simpel om te maken en daardoor nog meer de moeite waard om je binnenkort aan dit recept te wagen. Laat je mij weten waar jij je pannenkoeken mee hebt versiert? Tip: super lekker met vers rood fruit! 

Chocolade – Pindakaas smoothie bowl

YUM, YUM, YUM! Deze smoothie bowl is ook al bij veel van jullie een favoriet (super leuk als jullie mij taggen! Thanks girls Рmakes me so happy!) en ik kan jullie daar geen ongelijk in geven. Dit recept is niet alleen ideaal voor chocolade liefhebbers, maar ook peanutbutter lovers zullen hiervan genieten. Het fijne aan smoothie bowls is dat je helemaal zelf kan bepalen welke gezonde en voedzame toppings je nog toevoegt, hier kan je dus lekker creatief mee zijn. Deze smoothie bowl is ook één van jullie favoriete gezonde recepten met chocolade.

Chocolade bliss balls

Deze feestelijke bliss balls maakte ik als snack tijdens de kerstdagen vorig jaar, maar eigenlijk kan je het hele jaar door van deze power balls genieten. Ze vormen namelijk een ideale snack om mee te nemen tijdens drukke werkdagen en het fijne is dat ze heel makkelijk te maken zijn. Maak deze chocolade bliss balls met extra stukjes walnoten of kokosvlokken. Kijk voor het gemak de Healthy Wanderlust Kitchen video hieronder! 


Wat is zijn jouw favoriete recepten met chocolade?

Volgen jullie Healthy Wanderlust al op Facebook? 
Gebruik #healthywanderlust als je één van mijn gerechten maakt, super leuk om te zien!

Pin It on Pinterest

Share This