GEZONDE RECEPTEN 

Op deze pagina vind je wekelijks nieuwe gezonde recepten. In onze ogen is gezond eten een mooie vorm van zelfliefde. Genieten van lekker en gezond eten terwijl je jouw lichaam voorziet van de juiste voedingsstoffen. Wij hopen jou doormiddel van deze gezonde recepten te kunnen inspireren om liefdevol te eten. Om te genieten, goed voor jezelf te zorgen, plezier te hebben in het koken en vooral niet te streng voor jezelf te zijn. Laat je het ons weten wanneer je een van onze gerechten hebt klaargemaakt? Vinden wij erg leuk om te zien!

Eat good, feel good. Het is voor mij een harde waarheid geworden. Lekker en gezond eten is voor mij een vorm van zelfliefde en dit zou het – in mijn ogen – voor elk persoon moeten zijn .”

Merel Teunis

Founder, Healthy Wanderlust

BEKIJK ALLE RECEPTEN

Gezonde speculaas muffins | Feestdagen recept

YUM! Deze gezonde speculaas muffins passen dus echt perfect bij deze feestelijke tijd van het jaar. De hartverwarmende smaak van speculaas veroorzaakt tijdens het bakken ook een heerlijke geur in de keuken. Dubbel genieten dus! Wat ook heel fijn is aan dit muffin...

Lees meer
Gezonde speculaas muffins | Verantwoorde snack | Healthy Wanderlust

Hollands stamppot recept | Koolraap en pompoen stamppot

De laatste maand van de winter is ingegaan dus we halen nog even alle stampers uit de kast om heerlijke stamppot maaltijden op tafel te toveren. Wat eten we vandaag? Een koolraap en pompoen stamppot! Super gezond en heel makkelijk om te maken. We houden van makkelijk toch? Deze winterse stamppot is rijk aan voedingsstoffen, omdat we verschillende soorten groente gebruiken. Inplaats van een ouderwetse gehaktbal toppen we deze stamppot met iets heel anders af. Benieuwd naar dit stamppot recept?

Read More
Loading

ONTVANG DE GRATIS ZELFLIEFDE PLANNER

Schrijf je in en ontvang de unieke gratis zelfliefde planner. Een waardevolle tool vol inspiratie voor een liefdevolle levensstijl, een dagelijkse checklist + een extra negatieve self-talk oefening. Geef vanaf nu prioriteit aan je geluk en gezondheid!

Ontvang de planner

Nee, bedankt!

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This