GEZONDE RECEPTEN 

Op deze pagina vind je wekelijks nieuwe gezonde recepten. In onze ogen is gezond eten een mooie vorm van zelfliefde. Genieten van lekker en gezond eten terwijl je jouw lichaam voorziet van de juiste voedingsstoffen. Wij hopen jou doormiddel van deze gezonde recepten te kunnen inspireren om liefdevol te eten. Om te genieten, goed voor jezelf te zorgen, plezier te hebben in het koken en vooral niet te streng voor jezelf te zijn. Laat je het ons weten wanneer je een van onze gerechten hebt klaargemaakt? Vinden wij erg leuk om te zien!

Eat good, feel good. Het is voor mij een harde waarheid geworden. Lekker en gezond eten is voor mij een vorm van zelfliefde en dit zou het – in mijn ogen – voor elk persoon moeten zijn .”

Merel Teunis

Founder, Healthy Wanderlust

BEKIJK ALLE RECEPTEN

Kerst voorgerecht | Rode bieten tartaar

Tijd om weer een kerst voorgerecht te delen voor het kerstmenu dit jaar. Dit gezonde kerst voorgerecht is ideaal voor de vegetariërs en veganisten onder ons of voor wie wil laten zien dat een kerstmenu zonder vlees ook ontzettend lekker kan zijn. Dus: wat eten we vandaag? Een heerlijk kerst voorgerecht met als basis zachte rode bietjes. Maak jij deze rode bieten tartaar binnenkort zelf?

Lees verder
Loading

Pin It on Pinterest

Share This