Hallo lieve mensen! Tijd voor een nieuw lijstje. Een lijstje waar wij persoonlijk héél gelukkig van worden. Wij zijn namelijk mega bananenbrood fan en wij gokken dat jij dit ook bent. Aangezien je dit nu leest. Doe hieronder snel inspiratie op, want deze 3 bananenbrood recepten moet je eigenlijk gewoon allemaal proberen. Gezond, voedzaam en ontzettend lekker. Lees snel verder.


FAVORIETE BANANENBROOD RECEPTEN

Op Healthy Wanderlust vind je ondertussen veel verschillende soorten bananenbrood recepten. Dat is precies wat wij vandaag met jou willen delen. Je kan een bananenbrood op veel verschillende manieren maken. Met wortel of met appel erbij. Door te spelen met verschillende smaken ontwikkel je steeds opnieuw lekkere recepten. Laat je nog even weten welke recept jouw favoriet is?

1. MAKKELIJK EIWITRIJK BANANENBROOD 

Wij zijn fan. Hadden we dit al eerder gezegd? Wij zijn groot fan van dit recept. Dit eiwitrijke bananenbrood is gemaakt van o.a. bananen, appel en ongebrande noten. Plus: eiwitpoeder. Zonder extra toegevoegde suikers, maar zo lekker. Probeer dit recept vooral zelf!

2. BANANENBROOD MET WORTEL 

Je leest het goed: met wortel. Wist je dat deze smaken heel goed samen gaan? Door wortel toe te voegen zorg je er automatisch voor dat deze snack meer groente en daardoor ook meer goede voedingsstoffen bevat. Wortel geeft een extra zoete smaak aan het bananenbrood dus we weten zeker dat je dit lekker zal vinden!

3. CHOCOLADE BANANENBROOD 

Chocolade is altijd goed, toch? Het leuke aan dit recept is dat deze ook nog eens geheel vegan is. Goed voor jou en goed voor de wereld, dus. Goede tip: je kan plakjes van dit brood heel makkelijk invriezen. Zo zorg je er altijd voor dat je een snack-to-go bij de hand hebt. Super fijn toch?


Heb je nou geen zin om zelf een bananenbrood te bakken? Dan heb ik een gouden tip voor jou! Koop een kant- en klare variant van SUNT. Hopelijk, heel erg hopelijk, zijn deze binnenkort bij de Albert Heijn te koop. Van de lieve Laura (founder) mocht ik een aantal van haar broden proberen en I must say: niets anders dan lof. ZO lekker en daarnaast lekker voedzaam. De perfecte grab-and-go gezonde snack toch?

Neem snel een kijkje!

Pin It on Pinterest

Share This