Dit feestelijke mocktail recept is echt een aanrader voor de komende feestdagen! Er zijn altijd genoeg gasten die een alcoholisch drankje liever overslaan. Denk aan zwangere vrouwen, gasten die nog moeten rijden of hier simpelweg geen zin in hebben. Speciaal voor deze mensen heb jij nu een heerlijke feestelijk alcoholvrije cocktail op het menu staan! Het idee voor deze mocktail kwam tot stand tijdens mijn tripje naar het Spa gebied in België afgelopen maand. Lees snel verder. 


FEESTELIJKE MOCKTAIL MET SPA

Via Instagram hebben sommige van jullie wellicht gezien dat ik door SPA was uitgenodigd om het Spa gebied in België te bezoeken. Tijdens dit tripje kregen we ook een indrukwekkende rondleiding door de bottelarij die ook gevestigd is in het plaatsje Spa. Natuurlijk hebben we ook uitgebreid alle verschillende Spa soorten geproefd en gaf Francesca (van Francescakookt.nl) ook nog een geniale waterproeverij. Zo leuk om te ontdekken hoe puur het water is van Spa en hoeveel je hier eigenlijk mee kan doen! Combineer jij water wel eens met smaakjes? Bekijk ook dit recept voor zelfgemaakte gezonde iced tea.

Serveer jij deze feestelijke mocktail ook de komende feestdagen?

Feestelijke mocktail

INGREDIËNTEN: (VOOR 4 DRANKJES)

BEREIDINGSWIJZE:

  1. Zet 4 mooie glazen klaar.
  2. Pers het sap uit 1/2 grapefruit.
  3. Verdeel het grapefruit sap over de 4 glazen.
  4. Vul tot de helft aan met Spa touch of Grapefruit.
  5. Roer per glas 1/2 tl agave door het grapefruit water heen.
  6. Verdeel de 4 takjes verse rozemarijn en de roze besjes over de 4 glazen.
  7. Snij de andere helft van de grapefruit in plakken en snij deze plakken in 4 stukken. Plaats 1 stuk grapefruit in het glas en 1 stukje sierlijk op de rand van het glas.
  8. Je kan de feestelijke mocktail direct serveren.

Wat is jouw favoriete mocktail recept?
Bekijk ook dit artikel voor feestelijke hapjes voor de feestdagen.

Pin It on Pinterest

Share This