Ik weet dat jullie net als mij gek zijn op simpele, makkelijke, maar lekkere recepten. Dus hier heb ik er weer eentje voor jullie! Heerlijk als lunch; de gevulde omelet. Eigenlijk is dit hetzelfde als een gevulde wrap, maar dan net een beetje anders! Helemaal gezond en gevuld met de koolhydraten, vezels, mineralen, vitaminen en vetten waar je lichaam van houdt. Voor de nodige eiwitten is dit ook een geschikte after workout maaltijd.


Ingrediënten:

  • Rucola melange
  • Gedroogde rozemarijn kruiden
  • 3 eieren
  • gerookte zalm
  • avocado
  • cottage cheese
  • pijnboompitjes
  • gemalen peper.

Bereidingswijze:

  1. Kluts 3 eitjes goed door elkaar en giet dit in een koekenpan. Dit laten we op een laag vuurtje bakken (strooi je rozemarijn kruiden eroverheen) tot al het ei ‘opgedroogd’ is. Het ei ziet er nu eigenlijk gewoon uit als een wrap.
  2. Plaats de omelet op een bord. Verdeel wat cottage cheese over 1 deel van de omelet, hierover de sla, gesnede avocado en plakjes zalm.
  3. In een koekenpannetje bak je de pijnboompitjes goudbruin.
  4. Nadat je de pijnboompitjes hebt toegevoegd, besprenkel je de omelet met wat peper.
  5. Voila, je hoeft de omelet alleen nog dicht te vouwen. Kind kan de was doen toch?

Volgen jullie Healthy Wanderlust al op Facebook? 
Gebruik #healthywanderlust als je één van mijn gerechten maakt, super leuk om te zien!

Liefs, Merel

Pin It on Pinterest

Share This