it’s smoothie time! Deze gezonde mango perzik smoothie past perfect bij het zomerse weer en is heerlijk om de dag mee te beginnen. Start je dag met een gezonde smoothie voor genoeg energie om lekker productief te zijn. Het kost je slechts 5 minuten om deze mango perzik smoothie te maken en dat bespaart je veel tijd in de ochtend. Neem je ontbijt to-go mee om extra lang te genieten. Benieuwd naar het recept?


MANGO PERZIK SMOOTHIE ALS ONTBIJT

Een smoothie is de perfecte manier om te zorgen dat je de dag start met een voedzaam, lekker en gezond ontbijt. Met gezonde smoothies kan je eindeloos variëren en op Healthy Wanderlust vind je ondertussen al veel verschillende smoothie recepten. Make sure to check them out! De meest favoriete smoothies op de website zijn trouwens de appel kaneel smoothie (al door zoveel van jullie gemaakt!) en de zomerse aardbei smoothie. Beide recepten kosten maar een paar minuten om klaar te maken en zijn daarom zowel geschikt als snel en voedzaam ontbijt of als gezonde snack voor tussendoor.

Zullen we je vertellen hoe je deze mango perzik smoothie in een handomdraai maakt zodat jij hier morgen ochtend ook van kan genieten?

INGREDIËNTEN:

 • 100 gram mango
 • 1 á 2 perziken (liever vers dan uit blik)
 • 40 gram havermout
 • snufje gemberpoeder
 • 250 ml haver- of amandelmelk
 • 1/2 schep vanille eiwitpoeder
 • optioneel: snufje kurkuma poeder

BEREIDINGSWIJZE:

 1. Schil de mango en perzik (met schil kan ook, maar was de perzik wel even van te voren).
 2. Doe al de ingrediënten in een blender en mix tot een glad geheel.
 3. Vind je de substantie te dik? Voeg nog wat plantaardige melk of water toe.
 4. TIP: voeg wat kurkuma poeder toe voor een extra gezonde boost!
 5. Geniet van je gezonde smoothie.

Wat is jouw favoriete ontbijt recept?

Pin It on Pinterest

Share This