Ben jij ook zo gek op gezonde smoothies? Op Healthy Wanderlust vind je verschillende gezonde smoothie recepten en vandaag staat er een gezonde smoothie op de planning die lekker een voorjaars tintje heeft. Een smoothie met ananas en banaan voor een goed begin van de dag. Ontbijt jij wel eens met een gezonde smoothie en wat is jouw favoriete smoothie recept? I would love to hear it! 

RECEPT VOOR EEN GEZONDE SMOOTHIE

Het leuke aan smoothies is, is dat je eindeloos veel eigen recepten hiervoor kan bedenken en dus steeds weer een nieuw ontbijt of snack voor na of voor het sporten hebt. Ideaal toch? Je lichaam houdt namelijk van variatie en deze recepten kosten niet veel moeite om te bereiden. Maak deze gezonde smoothie met extra plantaardige eiwitpoeder om ook voor of na het sporten te genieten van een voedzame maaltijd die jouw lichaam ook nog eens helpt om te herstellen.

Wat is jouw favoriete smoothie?

Natuurlijk zijn we ook heel erg benieuwd welke smoothie jij het lekkerste vindt en welke ingrediënten jij hier altijd aan toevoegt. Let us know!

INGREDIËNTEN:

Bereidingswijze:

  1. Pel de banaan en verwijder indien nodig de schil van de ananas.
  2. Voeg het fruit samen met de havermout, amandelmelk, water, gemberpoeder, lijnzaad en eiwitpoeder toe aan de blender.
  3. Mix alles goed door elkaar.
  4. Vind je de smoothie nog te dik? Voeg nog wat extra amandelmelk of water toe.
  5. GENIET ERVAN!

Wat is jouw favoriete gezonde smoothie? 

ONTVANG DE GRATIS ZELFLIEFDE PLANNER

Schrijf je in en ontvang de unieke gratis zelfliefde planner. Een waardevolle tool vol inspiratie voor een liefdevolle levensstijl, een dagelijkse checklist + een extra negatieve self-talk oefening. Geef vanaf nu prioriteit aan je geluk en gezondheid!

Ontvang de planner

Nee, bedankt!

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This