Wat is jouw favoriete gezonde smoothie recept? Vandaag staat deze sinaasappel smoothie op het menu, omdat we weer heerlijk kunnen gaan genieten van het voorjaar. Deze sinaasappel smoothie is ontzettend voedzaam en lekker zoet. Elke zoetekauw zou hier van genieten. Wat nog een voordeel is, is dat deze gezonde smoothie super makkelijk om te maken is. Maak je smoothie eiwitrijk door lekkere plantaardige eiwitpoeder toe te voegen. Ideaal voor na het sporten! Benieuwd naar het smoothie recept?


SINAASAPPEL SMOOTHIE RECEPT VOOR DE LENTE

Zijn jullie ook weer volop aan het genieten van de eerste mooie lente dagen? Wat is het heerlijk dat we weer meer naar buiten kunnen en gerechten kunnen maken die bij het voorjaar passen. Deze gezonde smoothie past hier perfect bij, want deze is door de sinaasappel lekker fris. Door extra plantaardige eiwitpoeder toe te voegen zorg je ervoor dat deze smoothie extra voedzaam is. Drink deze sinaasappel smoothie als ontbijt of voor of na het sporten voor het herstellen van je lichaam na een goede workout.

EEN GEZONDE SMOOTHIE ALS ONTBIJT OF ALS SNACK

Om de dag vol energie te beginnen zou ik je aanraden om havermout toe te voegen. Dit vult niet alleen goed, maar zorgt er ook voor dat het motortje van jouw lichaam goed gaat werken. Zo zullen jouw ochtenden productiever zijn. Maak je deze smoothie als snack voor tussendoor? Dan kan je er natuurlijk voor kiezen om de havermout weg te laten waardoor deze verantwoorde snack wat lichter op de maag is.

INGREDIËNTEN:

BEREIDINGSWIJZE:

  1. Ik zei toch dat deze smoothie makkelijk was om te maken?
  2. Schil de sinaasappel en banaan.
  3. Voeg het fruit samen met de rest van de ingrediënten toe aan de blender.
  4. MIX! 
  5. Vind je de smoothie te dik? Voeg wat extra amandelmelk of water toe.
  6. MAAK ER EEN MOOIE DAG VAN. 

Doe nog meer SMOOTHIE inspiratie op. 

Pin It on Pinterest

Share This