It’s smoothie time babes! Vandaag kunnen jullie aan de gang met het ontbijt smoothie recept van gastblogger Puur Suzanne. Zij deelt deze granola ontbijt smoothie met jullie en legt uit waarom het zo belangrijk is om op je smoothie te kauwen. Kauwen? Ja echt! Dit makkelijke ontbijt smoothie recept zorgt ervoor dat je vanaf nu echt geen smoesjes meer kan bedenken om niet te ontbijten in de ochtend. Lees snel verder. 


Super leuk dat ik vandaag mijn ontbijt recept voor een super lekker ontbijtje met jullie hier mag delen. Ik zal mij allereerst even voorstellen: ik ben Suzanne, 30 jaar en woon in Oss samen met mijn vriend Dennis en onze labrador Benja. Ik ben eigenaar van de food en lifestyle blog Puur Suzanne waarmee ik mensen wil inspireren om beter voor zichzelf te zorgen en gezond(er) te gaan eten. Heel bijzonder dat ik dit nu een jaar mijn fulltimebaan mag noemen.

KAUW OP JE ONTBIJT SMOOTHIE

Ik vind smoothies erg lekker. Ik ontbijt er daarom ook graag mee. Zorg bij smoothies altijd dat je iets toevoegt waarop je kan bijten zoals bijvoorbeeld lijnzaad. Als je namelijk kauwt op je ontbijt smoothie wordt er speeksel aangemaakt en dit is goed voor jouw spijsvertering. Maar weet je wat helemaal lekker is om over je smoothie te doen? Granola! Echt een feestje om zo je dag te beginnen.


BEREIDINGSWIJZE:

  1. Doe de frambozen, de blauwe bessen, banaan en de (plantaardige) melk in de blender en blend tot het een egale massa is. Het mag echt nog lekker dik zijn.
  2. Verdeel het mengsel over twee glazen.
  3. Garneer met een flinke schep granola.
  4. Eet smakelijk!

INGREDIËNTEN: (VOOR 2 PERSONEN)

  • 50 gram bevroren blauwe bessen
  • 50 gram bevroren frambozen
  • 1 rijpe banaan
  • flinke scheut (plantaardige) melk
  • vier flinke eetlepels granola

 


Probeer ook eens deze groene kiwi smoothie of deze super populaire appel smoothie.

Wat is jouw favoriete ontbijt smoothie?

Volgen jullie Healthy Wanderlust al op Facebook? 
Gebruik #healthywanderlust als je één van mijn gerechten maakt, super leuk om te zien!

Pin It on Pinterest

Share This