Maak jij wel eens zelf granola om de dag mee te beginnen? Met deze granola recepten wil jij vast en zeker aan de slag! Door zelf granola te maken kan je ervoor zorgen dat jouw ontbijt een stuk gezonder is. Granola dat jij kant- en klaar in de supermarkt koopt zit namelijk vaak vol met toegevoegde suikers (uitzonderingen daar gelaten natuurlijk). Deze granola recepten zijn stuk voor stuk makkelijk om te maken. Lees snel verder.


GRANOLA RECEPTEN VOOR EEN GEZOND ONTBIJT

Persoonlijk vind ik ontbijten met granola heerlijk. Combineer dit ontbijt met plantaardige yoghurt en vers fruit. Of voeg hier bijvoorbeeld nog wat extra zaden en noten aan toe. Extra vleugje kaneel? Genieten! Doe vooral inspiratie op met deze granola recepten en laat ons weten of jouw nieuwe ontbijt recept hier tussen zit. Bekijk ook alle andere ontbijt recepten van Healthy Wanderlust.

1. PINDAKAAS GRANOLA

Granola met een pindakaas smaak is zowel favoriet bij volwassenen als bij kinderen. Beloofd! Combineer deze pindakaas granola met verse plakjes banaan en wat extra walnoten. Zo wil je elke dag beginnen. Zelf granola maken was nog nooit zo makkelijk met dit recept. Probeer het nu ook zelf!

2. HERFST GRANOLA

Persoonlijk is de herfst mijn favoriete seizoen om lekker in de keuken te staan. De deur van het balkon kan nog open, maar het is niet gek als je weer los gaat met specuslaas en kaneel kruiden (mijn favoriet). Probeer nu ook deze herfst granola en geniet van de hartverwarmende geuren en smaken.

3. CHOCOLADE GRANOLA

Wie wil er nou niet de dag beginnen met chocolade? Dat is alleen al een feestje, toch? Eet gezond in de ochtend met deze chocolade havermout. Na dit ontbijt zit je vol energie om de dag productief te kunnen beginnen.


Wat zijn jouw favoriete granola recepten?
Deel dit met ons in de comments!

Neem ook een kijkje naar de DIY granola van Greep Gypsy Spices.

Afbeelding afkomstig van Shutterstock

Pin It on Pinterest

Share This