Ken jij de shakes van Jake al? Ik kwam ze laatst tegen en vond het meteen een interessant concept. Jake zou perfect passen bij een druk leven. Een shake bevat namelijk veel voedingstoffen die jij elke dag nodig hebt. Zo kan je dus een druk leven combineren met een gezonde levensstijl. Super makkelijk natuurlijk, want je voegt er water aan toe en je maaltijd is klaar. Wat ik hier echt van vind? Lees mijn Jake review nu.

JAKE REVIEW – EEN NIEUWE MANIER VAN ETEN

Jake is een maaltijd in de vorm van een shake gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Je kan de shakes gebruiken wanneer je wil, het is geen dieet, maar voeding. Ideaal dus voor een drukke ochtend of een late avond op kantoor.

Jake is een bijzondere maaltijd. Het bevat elke voedingsstof die je lichaam nodig heeft. In 1 maaltijd Jake zit 33% van alle voedingsstoffen, vitamines, mineralen en vezels (25% bij Jake Sports).

Je kan kiezen uit 3 verschillende shakes. De ‘LIGHT‘ versie (1500 kcal per 3 maaltijden/shakes),ORIGINAL‘ versie (2000 kcal per 3 maaltijden) en de ‘SPORTS‘ versie (3000 kcal per 3 maaltijden) die goed aansluit bij een actieve levensstijl.

HEALTHY WANDERLUST x JAKE

Natuurlijk wilde ik dit ook wel eens zelf proberen, want het klinkt toch te mooi om waard te zijn? Nu ben ik geen voedingsdeskundige, maar de voedingswaarde van de shakes zien er veel belovend uit. Er zijn veel verschillende vitamines, mineralen, vezels en voedingsstoffen toegevoegd aan het product.

Hoe smaakt het?

Ik zou de shakes vergelijken met een eiwitshake. De structuur is iets dikker, maar niet onaangenaam. Het is geen explosie aan smaken, maar ze kiezen er natuurlijk ook voor om geen onnodige ongezonde smaakstoffen toe te voegen. Wat mij betreft prima!

Zou ik Jake aanraden?

Ik denk de shakes een goede toevoeging kan zijn aan je drukke schema als dit gezond eten moeilijk maakt. Het zou dan echt wel verschil kunnen maken. Ik zou je wel echt aanraden om Jake als een maaltijd vervanger te zien en hier je dagelijkse eetpatroon hiermee aan te vullen. Zoals ze zelf al zeggen; het is geen dieët.

Persoonlijk zal ik denk ik niet vaak gebruik maken van deze maaltijd vervanger, maar dat is ook omdat ik koken leuk vind en ik hier ook tijd voor wil vrijmaken. Voor de personen die druk zijn en voor wie dit niet het geval is zou een shake (slechts 5 euro voor een hele maaltijd, echt niet duur!) wellicht het proberen waard zijn.


Volgen jullie Healthy Wanderlust al op Facebook? 
Gebruik #healthywanderlust als je één van mijn gerechten maakt, super leuk om te zien.

Pin It on Pinterest

Share This