Leuk dat jullie een kijkje nemen op Healthy Wanderlust: welkom! Dit betekend ook dat jij bezig bent met een gezonde levensstijl en je waarschijnlijk opzoek bent naar een manier om wat verantwoorder te snacken. Dan ben je hier helemaal aan het goede adres! In deze 3-delige serie van Healthy Wanderlust Kitchen video’s laat ik je zien hoe je makkelijk een gezonde witte bonen dipsaus maakt. Bekijk snel de video hieronder!


KERRIE WITTE BONEN DIPSAUS

Ingrediënten:

  • 200 gram witte bonen – uit pot, bewaar het vocht*
  • 1 el vocht van de bonen
  • 2 teentjes knoflook – geperst
  • 3 tl kerriepoeder
  • 1 tl rozemarijn
  • snufje peper/zout

Bereidingswijze:

Laat de bonen eventjes uitlekken voor je ze toevoegt aan de keukenmachine. Voeg nu ook de rest van de ingrediënten toe. Mix tot een glad geheel. *Voeg tijdens het fijnmalen in de keukenmachine wat extra olijfolie of vocht van de witte bonen toe om de witte bonen dip steeds wat romiger en dunner te maken. Precies zoals jij jouw witte bonen dip het lekkerste vindt!

SNACKTIME!

En nu denk je vast, ‘Ja leuk Merel, maak ik zie je toch echt dippen met chips’. Klopt! Extra leuk dat ik je nu kan vertellen dat ik hier geniet van de verantwoorde chips genaamd Banana Joe die te verkrijgen is in 5 verschillende smaken. Benieuwd wat er zo bijzonder is aan deze snack? Neem dan snel een kijkje op de website van SnoepGoed.com en ontdek wat zij nog meer te bieden hebben.

Benieuwd naar welke andere twee dipsausen je binnenkort kan gaan maken?  Klik hier voor de Ricotta Spinazie dipsaus en hier voor de Avocado Yoghurt dipsaus.


Wat is jouw favoriete dipsaus? Deze witte bonen dipsaus? Let us know!

Volgen jullie Healthy Wanderlust al op Facebook? 
Gebruik #healthywanderlust als je één van mijn gerechten maakt, super leuk om te zien!

Pin It on Pinterest

Share This